Lækre opskrifter udviklet af kokken Jesper Vollmer

Hos føtex vil vi gerne hjælpe dig og din familie med alt det bedste til julen. Derfor har vi fået hjælp af kok og iværksætter Jesper Vollmer med inspiration til julens madoplevelser – alt sammen med udgangspunkt i vores Princip produkter. Denne brochure er spækket med alt det bedste til både julefrokosten og den store julemiddag samt det søde til juledagene. God appetit og glædelig jul.

Du får god energi af at handle

I føtex vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder at træffe det grønne valg i hverdagen. Sammen med ladeoperatøren Clever ruller føtex knap 300 lynladere ud i hele landet. Det betyder at du kan lade din elbil på vores parkeringsplads, imens du handler. Det tager ikke mere end 20 minutter.

Ny VRS kollektion i butikkerne

Vores nye VRS kollektion giver dig festoutfittet til både julefrokosten og nytårsfesten. Derudover kan du finde et bredt udvalg af accessoires og flotte støvler, og når du har brug for en afslappende dag, så kan du sammensætte dit hyggeoutfit med VRS’ hyggetøj – nøjagtigt som du ønsker. Skynd dig, hvis du vil være sikker på at få din favorit. Det er nemlig limited edition.

Her handler vi 

Du kan handle trygt ved os og være sikker på, at vi har taget ansvar for de varer, vi sælger.

 

Hver dag arbejder vi i føtex på at gøre det nemmere for dig at handle. Handle godt, handle sundt og handle bevidst - du behøver ikke engang at tænke nærmere over det. Vi har sørget for, at du kan handle med ro i maven og endnu bedre smag i munden.