Barnevogne

Det er barnets behov der er i højsædet, når der skal vælges barnevogn. Her på siden finder du kvalitetsbarnevogne, som vil leve op til jer og jeres børns forventninger, når det drejer sig om sikkerhed, komfort og design.

Hvornår bruger man en barnevogn?

Barnevognen bruges fra barnet er nyfødt. Barnevognen er varm og komfortabel at ligge i, og den kan stilles udenfor, uden at dette påvirker barnet. Dog anbefales det ikke at børn sover ude, hvis de vejer under 3000 g., da de ikke kan regulere deres kropsvarme.

 

Hvad skal man overveje, når man køber barnevogn?

Når du vælger din barnevogn er der flere praktiske aspekter at tage højde for. Det er først og fremmest vigtigt, at jeres nye barnevogn passer ind i jeres hverdag, som forældre. Dette kan for eksempel være at barnevognen passer i bilen når den er klappet sammen, eller at den er let at få med offentlig transport.

Det er mindst lige så vigtigt at forældrene er lige så komfortable ved barnevognen som barnet er, og det kan derfor være en god ide at vælge en barnevogn med justerbare håndtag, så du kan justere den. På den måde, er du sikker på at barnevognen passer til din højde.

Købet af en barnevogn er en stor investering, og der vil være mange ting du skal tage stilling til som forældre. Her på siden finder du derfor en guide, som kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, så I finder den helt rigtige barnevogn til dig og den lille.