Klapvogne

Her på siden finder du et fornuftigt udvalg af klapvogne og paraplyklapvogne med fokus på sikkerhed, komfort og kvalitet. En klapvogn er ideel når I er på farten, da de fylder meget lidt grundet deres smarte og kompakte design. 

Hvilken klapvogn skal du vælge?

Klapvogne er super praktiske, når de yngste familiemedlemmer skal med på tur. Men ved du, hvilken klapvogn, der passer til dine behov? Få hjælp til at vælge den rette klapvogn her.

Hvornår bruger man en klapvogn?

En klapvognen kan du begynde at bruge allerede når barnet har lært at sidde selv. De største fordele ved klapvognen er, at den er lille, let at klappe sammen, og praktisk at have med hvis I skal på weekendtur, ferie eller lignende. En klapvogn er let at manøvre rundt med i bybilledet, grundet dens størrelse og vægt.

 

Tænk også på jer selv som forældre i købet af en klapvogn

En vigtig del af beslutningen omkring, hvilken klapvogn man skal erhverve sig, er at tænke på sig selv. Klapvognene varierer meget i prisen, og dette spiller naturligvis også en rolle, men hav jeres behov med i tankerne. Hvis klapvognen skal bruges ofte, er det en god ide at smide nogle flere penge i en stabil og komfortabel klapvogn. Skal den derimod kun bruges få gange på årligt basis, så behøver man selvfølgelig ikke bruge flere tusinde kroner. På siden finder du en guide, som kan hjælpe dig med at vælge, hvilken klapvogn der vil være det bedste valg for dig og den lille.