Selepuder

Vi forhandler selepuder til børn! Puderne højner sikkerheden, fordi selen sidder bedre om barnets krop. Se udvalget af selepuder på føtex.dk herunder.

Selepude – sikkerhed og komfort

Langt de fleste børn sidder i bilen én eller flere gange om dagen. Med en selepude kan du sørge for at turen bliver lidt mere sikker og behagelig. Se de søde og sjove puder i sortimentet, og vælg den, der passer bedst til dit barn.
 

Tre grunde til at købe en selepude:

  • Dit barn kommer til at sidde mere komfortabelt i bilen
  • Sikkerheden er højere, når dit barn sidder på et sæde
  • Dit barn kan kigge ud ad vinduet, mens i kører i bil

I vores sortiment finder du både sæder, der hæver barnet fra bilens sæde og giver en bedre udsigt samt et mere sikkert greb af sikkerhedsselen, når I kører i trafikken, og hele sæder, der også beskytter både sider, ryg og nakke. 

Du finder altid et stort udvalg af selepuder og autostole med forskellige motiver, der kan gøre det lidt sjovere for barnet.
 

Sådan vælger du den rette selepude

I vores sortiment finder du et stort udvalg af selepuder i forskellige størrelser, design og udformninger, hvilket giver dig og dit barn flere muligheder for at finde den helt rigtige til jeres behov. For at finde den rigtige selepude kan du overveje følgende, inden du bestiller:

  • Kun sæde: De lidt større børn kan godt nøjes med sædet, når de er vokset ud af autostolen og selepuden med ryglæn.
  • Selepude med ryglæn: Når barnet er vokset ud af autostolen ved ca. 4-års-alderen skal det sidde på en selepude med ryglæn.

På nogle selepuder med ryglæn kan du lyne ryglænet af og nøjes med at bruge sædet. Det er smart, for så behøver du ikke købe en ny selepude uden ryglæn, når der bliver behov for det.

Se udvalget af selepuder på føtex.dk herover, og bestil allerede i dag.