Skråstol

Det kan være svært at få noget fra hånden med en lille ny i huset. Med en skråstol kan du skabe et trygt og dejligt sted for baby at sidde, mens du ordner det forefaldende arbejde. Baby sidder trygt og bliver vugget, mens de fine legesager aktiverer de små hænder.

Tilbage til Børn & Leg

0 produkter

Skråstol – En uundværlige hjælpende hånd

Når den lille ny bare helst vil sidde på armen, kan det være svært at gøre helt simple ting, som at komme i bad eller på toilettet. Med en skråstol har du et praktisk og hyggeligt sted at sætte baby, mens du gør dine ting. Stolen vipper blidt ved babys egne bevægelser og skaber en tryg fornemmelse.

Tre grunde til at vælge en skråstol

Der findes mange lister over ting, der er gode at have, når der kommer en baby i huset, men ud over barnevogn og klapvogn samt en dyne, så er en vippestol en af de bedste værktøjer at have.

  • Den giver dig hænderne fri på en praktisk måde
  • Den skaber ro ved at bevæge sig ved babys egne bevægelser
  • Den er let at flytte med rundt i hele huset, alt efter hvad du skal lave og hvor

Med en af vores vippestole kan du skabe et genkendeligt og hyggeligt sted for baby at sidde. Den rolige vippen og de skønne, farverige legesager er med til at skabe ro og samtidig aktivere de små, buttede hænder, mens baby sidder i stolen.

Med eller uden batteri?

Når du skal vælge mellem skråstole, er det største spørgsmål, om du ønsker en, der kan vibrere af sig selv eller en, der følger barnets bevægelser. 

Har du et aktivt barn, der gerne vil sidde og lege for sig selv, mens du går rundt, så kan du som udgangspunkt vælge en stol uden vibrator. Barnets sprællende ben og viftende arme vil skabe bevægelse i stolen, så den aldrig står stille. 

En stol med vibrator kan dog være en god løsning, hvis barnet bliver træt og pylret. Ligeledes hvis du har et helt lille barn, der stadig ikke rigtig leger, så er vibratoren også en rigtig god løsning. De blide vibrationer kan gøre barnet trygt og muligvis få det til at døse lidt i stolen. Med en vibrerende stol får barnet den samme følelse, som i en kørende barnevogn, eller når du vugger det på armen.

Bestil på føtex.dk i dag

Vi vil gerne være sikre på, at du forlader vores webshop med et smil. Derfor har vi altid et stort og varieret varelager og en række gode tilbud på det, du har brug for i hverdagen. Desuden har vi altid 30 dages returret. Bestil det, som du mangler i dag!