Baby Nurse dukke klapvogn

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Baby Nurse dukke klapvogn

Baby Nurse dukke klapvogn til de små!

 

Med denne dukke klapvogn kan dit barn selv prøve, hvordan det er at være forældre. Denne dukke klapvogn er perfekt, hvis man vil have sin dukke med på gåtur. Klapvognen er lavet i et ergonomisk design, som gør den nem at håndtere og manøvre rundt.

 

·  Ergonomisk og børnevenligt design.

·  Dukke medfølger ikke.

·  Anbefales til børn over 1½ år.

 

Smoby Toys er Frankrigs største legetøjsproducent, og har rødder helt tilbage til 1924. Smoby Toys er blandt de ledende producenter af legetøj til børn fra 0-6 år, men også af udendørs legetøj, rollespil og legetøj med hjul. Her går man op i, at legetøjet er sikkert, underholdende og ergonomisk korrekt. Smoby Toys er i dag en del af Tysklands største legetøjsproducent Simba Dickie Group.

Opdag verden med Smoby Toys
Hos Smoby Toys er filosofien bag legetøjet ikke til at tage fejl af - her går det ud på at udvikle og producere innovativt og underholdende legetøj, der åbner barnets øjne for verden gennem læring og følelser. Legetøjet udvikles af franske designere, der har fokus på ergonomi, udvikling og underholdning, og som gennem design og farvevalg udvikler barnets fantasi.

Legetøj med omtanke
Legetøjet appellerer imidlertid ikke blot til legelystne børn, men også til miljøbevidste forbrugere. Smoby Toys anvender udelukkende genbrugsmateriale for at begrænse brugen af ressourcer, og arbejder samtidig ud fra en bæredygtig politik, der har sikret legetøjsproducenten en ISO 50001-certificering. Smoby Toys er således anerkendt for at producere innovativt og fantasifuldt legetøj med omtanke for miljøet.

Varenummer 100528320
ID 000000009000289238-EA
Produkt dybde [mm] 325
Produkt højde [mm] 125
Produkt bredde [mm] 465
Alder
  • 1-2 år
  • 3-4 år
  • 5-6 år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig