Eichhorn ammepude - grå

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Eichhorn ammepude - grå

For at kunne sikre dig og din baby optimal støtte under amningen, eller når du giver dit barn flaske, bør du overveje en ammepude. En ammepude vil sikre jer den allerbedste komfort, når den lille skal have mad, og vil hjælpe til at give den rette ergonomiske støtte til dit barn. Ammepuden fra Eichhorn er i et smart design med stjerner og er formet som en badering. Denne form vil give en optimal støtte til både mor og baby under graviditeten og efter fødslen. 

Før fødslen kan du anvende den, når du skal sove, idet den kan støtte din ryg, hofte og mave, når du ligger ned. Når du skal amme, eller give dit barn flaske, vil puden kunne give en optimal støtte og sikre, at du sidder godt både om dagen og om natten. Det er vigtigt, at du sidder godt, så du ikke kommer til at belaste din krop. En ammepude vil samtidig gøre det lettere for din modermælk at løbe til, da du vil kunne sidde mere behagelig og afslappet med en ammepude.
 
Ammepuden tåler håndvask ved 30 grader varmt vand.
 
Fyldet består af polystyren, hvilket gør puden dejlig blød samtidig med, at puden ikke larmer ved brug. 
 
 

Gratis Husets Børne Forsikring

Læs mere om din gratis børneforsikring her >>
Du får 12 mdrs. gratis Husets Børne Forsikring sammen med købet af dette Eichhorn produkt.

Kan købes som en del af sæt
Varenummer 100259280
ID 000000000044541201-EA
Konstruktion
  • Bomuld/polystyren
Type
  • Babyudstyr
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig