Eichhorn multi 3-i-1 - grå

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Eichhorn multi 3-i-1 - grå

Med Eichhorn Multi 3-i-1 får du et unikt design. Den har et lækkert inderfor med søde motiver af ugler. Multiposen kan meget mere end bare at være en kørepose. Du kan både anvende den som en kørepose som dit barn kan ligge i, når barnet ligger i f.eks. barnevogn eller klapvogn, og den fungerer også som et tæppe, når du lyner den op. Som noget helt unikt er der til denne multipose stivere, som du kan sætte i siderne, og den kan derfor laves til en babylift. Stiverne vil gøre din transport af den lille mere sikker, da han eller hun ikke vil kunne glide ud af enderne. Det er da en smart løsning! Posen måler 72 x 30 x 15,5 cm. og er lavet i bomuld og polyester.  

Posen kan bruges sammen med en 3- og 5-punktsele, så dit barn er spændt fast under transporten. Selen føres igennem hullerne, der findes på bagsiden. 
 
Multiposen er lavet så smart, at den både kan være en vinter- eller sommerpose. Skal den bruges om sommeren, skal du blot fjerne inderdynen. Den fås i sort og grå. Eichhorn Multi tåler maskinvask ved 40 grader skånevask.
 
Babyliften opfylder alle krav i DS/EN 1466:2014/AC:2015 – europæisk sikkerhedsstandard for babylifte. 
 
Babyliften er ikke egnet til børn der kan sidde selv, rulle rundt eller trække sig på hænder eller knæ – max vægt 9 kg. 
 
Babyliften er blevet testet og certificeret af ForbrugerLaboratoriet. Læs altid medfølgende manual inden brug af produktet eller find manualen som PDF her på siden. 
 
ADVARSEL! Brug aldrig babyliften på et stativ.
 
 
 

Gratis Husets Børne Forsikring

Læs mere om din gratis børneforsikring her >>
Du får 12 mdrs. gratis Husets Børne Forsikring sammen med købet af dette Eichhorn produkt.

Varenummer 100260782
ID 000000000045098301-EA
Konstruktion
  • Polyester/bomuld
Test og godkendelser
  • DS/EN 1466:2014/AC:2015
Maximal belastning
  • 9 kg
Type
  • Køreposer
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig