Eichhorn søskendebræt

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Se hvor

Eichhorn søskendebræt

Et søskendebræt er det perfekte tilbehør til barnevogne, hvis dit barn har en storebror eller storesøster. Brættet monteres let på barnevognen ved at klikke den på understellet, hvor lukkemekanismen med kroge sikrer, at den ikke falder af under transporten. Søskendebrættet passer til de fleste barnevogne. Det store barn kommer ikke til at stå i vejen, idet han/hun står mellem barnevognskassen og håndtaget. En søskendebrættet kan anvendes fra det store barn er 2-5 år.  

Et søskendebrættet er ideel, når I skal ud på længere ture, hvor søskende ikke selv kan holde til at gå hele turen, eller bare skal nyde turen trillende. Den vil derfor være perfekt, hvis dit store barn skal afleveres i daginstitution eller børnehave. Derudover er den god, hvis I går inde i byen, og du gerne vil have styr på, hvor dine børn befinder sig.
 
Ståbrættet måler 50 x 32 x 17 cm. Der medfølger en manual, så du kan se hvordan du monterer ståbrættet korrekt og undgår ulykker.
 
 

Gratis Husets Børne Forsikring

Læs mere om din gratis børneforsikring her >>
Du får 12 mdrs. gratis Husets Børne Forsikring sammen med købet af dette Eichhorn produkt.

Varenummer 100259324
ID 000000000044569901-EA
Konstruktion
  • Stål/plast
Maximal belastning
  • 15 kg
Type
  • Tilbehør til vogne
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig