Bæredygtigt legetøj

Bæredygtigt legetøj i træ eller naturgummi og med kemikaliefrie farver, er kendetegnet ved økologisk legetøj. Vær med til at sikre dine børns fremtid med miljøvenlige produkter, produceret under etisk forsvarlige forhold. Se det store online udvalg af bæredygtigt legetøj.

Populære bæredygtige brands

Økologisk, bæredygtigt legetøj er sund fornuft

Skån miljøet, og pas på dit barns sundhed. Vælg bæredygtigt legetøj, så du bidrager til en legetøjsproduktion, der er miljøvenlig og etisk forsvarlig. Vær med til at sikre dine børns fremtid på en ren klode – køb bæredygtigt legetøj.

 

Tre grunde til at vælge øko legetøj:  

  • Der er ingen sundhedsrisiko ved brug
  • Bæredygtighed skåner klima og miljø
  • Du sikrer dine og andre børns fremtid

Naturlige og kemikaliefrie materialer garanterer sundt legetøj til dine børn – også til de mindste, selvom de bider i det eller slikker på det. Bæredygtigt legetøj skåner miljøet og er produceret under etiske forhold, og så sikrer du dine børns fremtid på kloden, når du vælger økologisk legetøj. 
 

Hvad findes af øko legetøj?

Økologisk legetøj findes til små børn i alle aldersgrupper og både til piger og drenge. 

  • Til de mindste er legetøj i sunde og sikre materialer særlig vigtigt. Legetøj til 0-6 mdr. handler inden for bæredygtigt legetøj om, at de materialer, som de mindste naturligt putter i munden, ikke afgiver giftige kemikalier og ikke kan sluges. Hos føtex.dk kan du være sikker på, at alt økologisk legetøj er certificeret og gennemtestet for sikker brug. 
  • Til piger handler økologi inden for legetøj ikke alene om materialevalg, men om kemikalieindhold i farver. Malede træmøbler, dukkehuse eller kager kan afgive giftige farvestoffer i lang tid efter påføring og bør derfor være malet med miljø- og sundhedsvenligt maling.
  • Til drenge kan trælegetøj af bæredygtigt træ erstatte mange plastikvarianter og vise sig mere holdbart til den fysisk vilde leg, der sommetider kan opstå blandt små drenge. Værktøj i træ eller drager i naturgummi er blot nogle af de mange muligheder, der eksisterer inden for universet af øko legetøj til drenge. 

Du finder alt inden for økologisk legetøj i vores online udvalg herover.