Sjove børnespil

Er der noget mere hyggeligt end at tage en omgang sjove og underholdende timer med de klassiske brætspil? På føtex.dk finder du masser af brætspil så du og dine børn kan nyde mange timer i hinandens selskab. Bliv inspireret af vores store udvalg her på siden.

Med brætspil til børn kan hele familien være med!

På føtex.dk hjælper vi med at skabe skønne stunder med vores mange familiespil, som kan spilles af hele familien. Der er garanti for hyggelige, sjove og underholdende timer sammen – uanset hvilken kategori, du vælger. Du kan for eksempel vælge mellem følgende:

Vi har et stort fokus på børnebrætspil, hvor alle kan være med, og flere af vores spil kan spilles af helt små børn uden de store forudsætninger. Spillene har både en underholdende og lærende karakter, som kan være med til at udvikle børnenes færdigheder – lidt i stil med vores kreative legetøj, som blander læring og leg.
 

Find børnespil som Fiskespil, Sequence Junior, Klodsmajor og Børne Alias her

Vi fører en lang række af de velkendte brætspil, som er skabt af høj kvalitet og altid giver skønne stunder - i hverdagene såvel som i weekenden og i ferierne. Spillene er konstrueret således, at de passer til børnenes alder, og der vil både være elementer, der udfordrer og sætter gang i gode grin. Det er en perfekt og sjov måde for børn at få læring ind på, mens de lidt ældre børn kan være med til de mere krævende spil. Nogle af vores mest populære titler inkluderer:

  • Alias Junior

  • Cluedo Junior

  • Sequence Junior

  • Klodsmajor

  • Stratego Junior

  • Fiskespil

Mange af vores børnebrætspil vil du kunne genkende fra voksenspil-kategorien – her er det blot blevet skabt en junior-version, så alle kan være med. Flere af voksenspillene kan de lidt ældre børn også sagtens være med til.
 

Køb børnespil og andre brætspil på føtex.dk

Udover børnespil kan du på føtex.dk finde puslespil til børn. Vi har et stort udvalg af sjove puslespil med farverige motiver. Du finder blandt andet puslespil med motiver af kendte tegneseriefigurer, som dit barn vil elske at lave. Vi har puslespil for alle aldre, så dit barn kan få den rette udfordring, som passer til hans eller hendes udvikling. Vi har både puslespil for de helt små tumlinge og større børn, men også til de mere øvede.

Køb dit næste børnebrætspil på føtex.dk, så kan I hurtigt komme i gang med dysterne og få en skøn oplevelse for hele familien. Find dit barns favoritter på føtex.dk i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om børnespil