Sjove brætspil

Brætspil er en fantastisk måde at få samlet hele familien på en lørdag aften. Vi har brætspil til hele familien - til både voksne og børnefamilien, der garanterer timevis af underholdning, udfordring og hygge.

De bedste brætspil – til den perfekte fredag aften

Saml hele familien om enten en kendt klassiker eller en af de nye, underholdende og sjove brætspil på markedet. Med et brætspil er der lagt op til klassisk hygge – helt uden forstyrrende iPads og mobiltelefoner. Her kan I samles som familie om en fælles oplevelse, hvor hverdagens stress og jag for en stund kan ligges på hylden. Gå på opdagelse i sortimentet af billige brætspil, der bl.a. byder på de gode gamle klassikere såsom Matador,  Afrikas Stjerne, Labyrith og Vildkatten eller saml jer om en omgang Sequence, Bezzerwizzer, Tegn og Gæt, Trivial Pursuit eller Partners.

Tre grunde til at købe et brætspil på føtex.dk

  • Der findes et stort udvalg, så du let kan finde et, der passer til jeres familie
  • Det er en sjov måde at være sammen på tværs af alle aldre
  • Det giver familie og venner noget at samles om
     

Brætspil er en fantastisk og underholdende aktivitet at samles om. Hvad enten det er til fredagshygge med familien eller til en sjov aften med vennerne. Her på siden finder du alle de mest populære brætspil, da vi løbende sørger for at opdatere sortimentet til der velkendte gode føtex priser. Find både brætspil der tester paratviden, eller brætspil med terninger, hvor du med en smule held kan nå målstregen før alle dine andre modstandere!

Brætspil til familien med børn

Når du skal spille med de mindste, er det en oplagt måde at lege og lære på én gang. Ligesom vi kender det fra kreativt legetøj, kan spil træne flere forskellige områder:

  • Sociale spilleregler: De små øver sig i at vente på, at det bliver deres tur. De lærer at tabe og vinde med samme sind, samtidig med at de træner i at overholde reglerne, selvom det betyder, at de taber.
  • Motorik og hukommelse: Der er rig mulighed for at træne hukommelsen, når der spilles forskellige former for huskespil, samtidig med at der trænes i at kaste terninger og flytte med små brikker, så motorikken bliver udfordret.

På føtex.dk har vi mange forskellige spil til børn. Det er ikke kun de mindste, der kan have glæde af dem, også de større børn vil helt sikkert nyde at spille med deres forældre. Til skolebørnene finder du også et bredt udvalg af spil og legetøj, der kan være med til at stille nysgerrigheden og legelysten.

Brætspil til voksne

Deyt er dog ikke kan lege- og spillelystne børn, der kan få glæde af brætspil. brætspil er oplagte som samlingspunkt blandt familie såval som venner - og det findes masser af spændende brætspil til voksne. Populære spil som Ticket to Ride og Escape Room spil er særligt sjove i sammen med venner.

Køb brætspil for hele familien på føtex.dk

På føtex.dk har vi altid et stort vareudvalg af højeste kvalitet. Derfor kan du finde både de nyeste spil og mest populære klassikere i vores sortiment. Der er rig mulighed for at finde spil til alle lejligheder og aldre. Søger du for eksempel på ’brætspil børn’ eller ’bræspil voksne’ får du et hurtigt overblik over udvalget. Med det rette brætspil til børn og voksne er der garanti for mange timers underholdning for hele familien, så hvorfor ikke finde et sjovt og udfordrende spil til næste familieaften? Find et spil, der passer til jeres familie, og bestil det allerede i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om brætspil