Puslespil

På føtex.dk kan du finde sjove og udfordrende puslespil til børn og voksne fra kendte mærker og med kendte temaer. Tag eksempelvis udfordringen op og begynd med en af vores store puslespil med op til 1000 brikker.

Puslespil for både voksne og børn

Med et puslespil er du garanteret fordybelse, ro og flere timers underholdning hvad end du ligger et puslespil selv eller sammen med kæresten, venner eller børn. I vores sortiment finder du puslespil med 500 brikker, og hvis du rigtig skal udfordre dig selv, finder du også puslespil med over 1000 brikker. Når der skal udvikles motorik, logisk tankegang og koncentration, så er et puslespil uden tvivl en af de allerbedste aktiviteter, du kan tage op med dit barn. Puslespil til børn er både sjovt og lærerigt på en gang – og med puslespils mere end 200 år på bagen er det helt sikkert også sjovt for dig og dit barn.

Tag udfordringen op med puslespil

Du kan frit vælge mellem tema og sværhedsgrad, når det kommer til puslespil. Der er noget for alle aldre. Som familie er det en oplagt måde at samles og være sammen på på tværs af alder. Så når du vælger et puslespil, får du meget mere end bare det, du får også:

  • Mange timers nærvær og hygge
  • Læring og underholdning på en gang
  • Ro og fordybelse

Med et puslespil har I den oplagte mulighed for at slappe af. Sætte jer ned og være sammen. Det lægger også grunden for at introducere brætspil og kortspil senere hen og skaber en dejlig tradition for at gøre noget sammen som familie. 

Puslespil med tema

På føtex.dk kan du vælge mellem puslespil med alle de mest populære figurer og temaer, de små kender fra film og serier såsom Disney. Det giver mulighed for at starte samtaler og øve sprog og forståelse samtidig med at I lægger puslespillet. Det er oplagt at snakke om, hvorfor dit barn er glad for den givne figur eller film, hvad han/hun kan huske om det, samt hvad der ellers falder jer ind. Det er en smart måde at træne koncentration og fokus med de mindste, fordi billederne hjælper med at holde fokus på samtalens emne, mens brikkerne kræver koncentration og overblik.

For voksne giver puslespil muligheden fra at træde et skridt tilbage fra en travl hverdag med en masse forstyrende elementer og giver tid til fordybelse og koncentration, hvor det kun handler om at finde den næste brik i rækken, hvorfor puslespil for mange kan virke dejligt afslappende og afstressende. Fælles for vores sortiment er det spændende store udvalg af billige puslespil fra kendte mærker såsom Jan Van Haasteren og Ravensburger. Find puslespil med motiver såsom bybilleder, dyreverden, havens blomster eller tegnserie inspireret motiver. 

Køb flotte og udfordrende puslespil på føtex.dk

Hos føtex.dk er vi stolte af vores høje varekvalitet og det store vareudvalg. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste og mest populære puslespil på hylderne i vores webshop. Vi har fuld fokus på at leve op til den troværdighed, vi har opbygget blandt vores kunder gennem vores lange historie. Når du shopper hos os, får du altid 30 dages fuld returret. Så kig dig om, og læg kimen til den næste familieaften med et pusle- og brætspil fra føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om puslespil