Puslespil

Hos føtex.dk kan du finde fine puslespil fra kendte mærker og med kendte temaer, og de er egnet til børn i alle aldre. Tag eksempelvis udfordringen op og begynd med en af vores store puslespil med op til 1000 brikker.

Puslespil for alle aldre 

Når der skal udvikles motorik, logisk tankegang og koncentration, så er et puslespil uden tvivl en af de allerbedste aktiviteter, du kan tage op med dit barn. Puslespil til børn er både sjovt og lærerigt på en gang – og med puslespils mere end 200 år på bagen er det helt sikkert også sjovt for dit barn.

 

Tag udfordringen op med puslespil

Du kan frit vælge mellem tema og sværhedsgrad, når det kommer til puslespil. Der er noget for alle aldre. Som familie er det en oplagt måde at samles og være sammen på på tværs af alder. Så når du vælger et puslespil til børn, får du meget mere end bare det, du får også:

  • Mange timers nærvær og hygge
  • Læring og underholdning på en gang
  • Indblik I dit barns måde at løse problematikker og tænke logisk

Med et puslespil har I den oplagte mulighed for at slappe af. Sætte jer ned og være sammen. Det lægger også grunden for at introducere brætspil og kortspil senere hen og skaber en dejlig tradition for at gøre noget sammen som familie. Er I mere til aktive spil, findes der et stort udvalg af spilleborde til bordfodbold og bordtennis på føtex.dk.

 

Puslespil med tema

Hos føtex.dk kan du vælge mellem puslespil med alle de mest populære figurer og temaer, de små kender fra film og serier. Det giver mulighed for at starte samtaler og øve sprog og forståelse samtidig med at I lægger puslespillet. Det er oplagt at snakke om, hvorfor dit barn er glad for den givne figur eller film, hvad han/hun kan huske om det, samt hvad der ellers falder jer ind. Det er en smart måde at træne koncentration og fokus med de mindste, fordi billederne hjælper med at holde fokus på samtalens emne, mens brikkerne kræver koncentration og overblik.

 

Altid stort udvalg

Hos føtex.dk er vi stolte af vores høje varekvalitet og det store vareudvalg. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste og mest populære produkter på hylderne i vores webshop. Vi har fuld fokus på at leve op til den troværdighed, vi har opbygget blandt vores kunder gennem vores lange historie. Når du shopper hos os, får du altid 30 dages fuld returret. Så kig dig om, og læg kimen til den næste familieaften med et pusle- og brætspil fra føtex.dk.