Togbaner

Skab din helt egen verden med et togbanesæt. Vi har gode tilbud på super fede baner. Du kan desuden udvide dit univers ved tilkøb af heste, flyvemaskiner, togpassagerer, mejetærskere, broer, tunneller, togstationer, færger og meget, meget mere. Med banen er det kun fantasien, der sætter grænser, så start allerede i dag og bliv herre over din egen landsby. Egnet til børn fra 6 måneder og opefter.

Tilbage til legetøjsbiler og legetøjstog > 

30 produkter
Fås kun online
466 kr.
Med opbevaringskasser og 112 dele
1.655 kr.
Stort sæt med mange sjove funktioner. 26 dele.
1.199 kr.
Fås kun online
2.371 kr.
Passer til alle BRIO togbaner
199 kr.
Kran, bjerg og tunnel sæt
439 kr.
Smart Tech værksted
259 kr.

Flotte togbaner i mange varianter

Togbaner hører til klassikerne inden for legetøj og med god grund. Der findes nemlig ikke ret meget andet legetøj, hvor dit barn kan udfolde sin fantasi og kreativitet mere end med en togbane. Hos føtex.dk har vi mange forskellige modeller og masser af spændende tilbehør.

Tre grunde til at vælge en togbane

  • Mange flotte varianter og tilbehør at vælge imellem
  • Mulighed for at skabe sine egne universer
  • Barnet kan udvikle kompetencer, udforske og eksperimentere

Når du vælger en togbane til dit barn, får det et stykke aktivitetslegetøj, der både er underholdende, lærende og udviklende. Alt efter, hvad du vælger, giver du det mulighed for at have det sjovt – alene eller sammen med andre. Samtidig bidrager det positivt til stimulering og understøttelse af for eksempel koncentration og fokus, sociale kompetencer og finmotorik.

Masser af muligheder med en togbane

Børn er ikke ens, men har hver deres helt egen personlighed og måde at udvikle sig på. Det foregår i forskellige udviklingstempi, og der er intet der er mere eller minde korrekt. Togbaner er fantastiske at støtte det enkelte barn, på netop dét udviklingstrin, hvor det befinder sig Det skyldes ganske enkelt, at de findes i så utroligt meget at vælge mellem, og at du kan kombinere det på kryds og tværs med et væld af lækkert tilbehør. Barnet kan derfor skabe sine helt egne unikke og fantastiske scenarier og historier. Kombinér eventuelt den nye togbane med et flot børnetæppe eller diverse legetøjsfigurer, eller lad dit barn dykke ned i kasser og kurve på sit værelse og bruge træklodser, LEGO og tilbehør til sin togbane.

En populær klassiker

Du mindes måske togbaner fra din barndom derhjemme, børnehaven eller SFO? Togbaner er ganske enkelt en af de klassikere, der stadigvæk hører til blandt det absolut mest populære og bedst sælgende legetøj overhovedet. Derfor er de naturligvis en del af vores faste sortiment og findes i mange forskellige varianter på legetøjshylderne på hos os.

Køb din nye togbane på føtex.dk

Når du har fundet din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi sørger derefter for at levere den hjem til dig eller til et af vores varehuse nær dig, hvor du kan afhente den. Det bestemmer du. Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.