Togbaner

Skab din egen verden med et togbanesæt. Find et bredt udvalg af togbaner på føtex.dk. Med togbanen er det kun fantasien, der sætter grænser! Egnet til børn fra 6 måneder og opefter.

Togbaner - Flotte togbaner i mange varianter

Togbaner hører til klassikerne inden for legetøj og med god grund. Der findes nemlig ikke ret meget andet legetøj, hvor dit barn kan udfolde sin fantasi og kreativitet mere end med en togbane. Hos føtex.dk har vi mange forskellige modeller og masser af spændende tilbehør. Du kan udvide dit univers ved tilkøb af heste, flyvemaskiner, togpassagerer, mejetærskere, broer, tunneller, togstationer og færger.

Tre grunde til at vælge en togbane

  • Mange flotte varianter og tilbehør at vælge imellem
  • Mulighed for at skabe sine egne universer
  • Barnet kan udvikle kompetencer, udforske og eksperimentere


Når du vælger en togbane til dit barn, får det et stykke legetøj, der både er underholdende, lærende og udviklende. Alt efter, hvad du vælger, giver du det mulighed for at have det sjovt – alene eller sammen med andre. Samtidig bidrager det positivt til stimulering og understøttelse af for eksempel koncentration og fokus, sociale kompetencer og finmotorik, når togskinnerne skal samles og toget skal sættes på. 

Masser af muligheder med en togbane

Børn er ikke ens, men har hver deres helt egen personlighed og måde at udvikle sig på. Det foregår i forskellige udviklingstempi, og der er intet der er mere eller minde korrekt. Togbaner er fantastiske at støtte det enkelte barn, på netop dét udviklingstrin, hvor det befinder sig. Det skyldes ganske enkelt, at de findes i så utroligt meget at vælge mellem, og at du kan kombinere det på kryds og tværs med et væld af lækkert tilbehør. Barnet kan derfor skabe sine helt egne unikke og fantastiske scenarier og historier. Kombinér eventuelt den nye togbane med et flot børnetæppe eller diverse legetøjsfigurer, eller lad dit barn dykke ned i kasser og kurve på sit værelse og bruge træklodser, LEGO® og tilbehør til sin togbane.

En populær og tidsløs klassiker

Du mindes måske togbaner fra din barndom derhjemme, børnehaven eller SFO? Togbaner er ganske enkelt en af de klassikere, der stadigvæk hører til blandt det absolut mest populære og bedst sælgende legetøj overhovedet. Derfor er de naturligvis en del af vores faste sortiment og findes i mange forskellige varianter. Udforsk blandt andet Brio's vidunderlige univers.

Køb din nye togbane på føtex.dk

Når du har fundet din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi sørger derefter for at levere den hjem til dig eller til et af vores varehuse nær dig, hvor du kan afhente den. Det bestemmer du. Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.