LEGO City

Velkommen til den underholdende og spændende LEGO® City verden! Byg et kæmpe udvalg af seje, realistiske bygninger og markante fartøjer, og tag på spændende eventyr fyldt med fantastisk action. Udforskning og opdagelse er vigtige dele af oplevelsen i LEGO City. Styrk fantasien, leg, som du har lyst til ... og hav det sjovt!

55 produkter
Fra 5 år
74,25 kr. 99 kr.
Præsenter dit barn for spændende LEGO® City action med et legesæt med luftpolitiets jetfly.
74,25 kr. 99 kr.
4 togvogne, 33 banestykker, pengetransport mm
1.274,25 kr. 1.699 kr.
Vejsving og kryds
74,25 kr. 99 kr.
Genskab spændende eventyr til lands og i luften med den seje LEGO® City Luftpolitiets luftbase.
486,75 kr. 649 kr.
Tilbuddet gælder kun online
134,25 kr. 179 kr.
Gør dig klar til en sjov familieferie med sættet Pickup og campingvogn, der indeholder pickup og aftagelig campingvogn med side, der kan åbnes, og aftageligt tag samt 3 minifigurer og en krabbe.
186,75 kr. 249 kr.
Gå hen over barsk terræn med polar-iskravleren, der indeholder leddelt arm og justerbare ben samt en isblok med udtagelig del, en minifigur og en gnaver.
134,25 kr. 179 kr.
Perfekt supplement til dine eksisterende LEGO City togsæt
149,25 kr. 199 kr.
Brand på burgerbaren
201,75 kr. 269 kr.
Ørken-rallybil
74,25 kr. 99 kr.
Få pengeskabet tilbage
134,25 kr. 179 kr.

LEGO City

I LEGO City er der fart over feltet – både til vands, til lands og nu også i luften takket være eksempelvis den super cool LEGO City Lufthavn, hvor du kan blive en del af det team, der skal forsøge at få helikoptere og fly godt i luften. Du kan også blive politimand eller sågar indbrudstyv, slukke ildebrande som brandmand eller bare indtage rollen som ganske almindelig borger i LEGO City. Grib mulighederne og dagens udfordringer, og kombiner den alsidige LEGO City-serie med andre af de formidable serier fra danske LEGO.

LEGO City er tidløst og robust kvalitetslegetøj, der kan holde til at blive brugt på daglig basis. Der findes mange forskellige sæt i serien, og der kommer løbende nye til, så LEGO City kan blive ved med at være udfordrende og sjovt for dine børn og deres små legekammerater. LEGO City er meget intuitivt, og det vil ikke tage børnene mange sekunder at komme godt ind i legen. Det er noget af det helt særlige, som LEGO kan, når det kommer i hænderne på små, kreative hoveder! 

LEGO City er bedst egnet til børn fra 5 år og opefter, der vil kunne få timevis til at gå med at bygge og lege i det sjove LEGO City-univers. 

I LEGO City kan alle være med

LEGO City er som sagt en meget alsidig LEGO-serie, som både mindre og større børn vil finde spændende. Ligeledes kan serien bruges af både drenge og piger og kombineres med andre LEGO-serier til nye, spændende LEGO-universer. Kun fantasien sætter grænser, og børns fantasi er som bekendt rigtig veludviklet. Måske du som forælder også kan få lov til at være med? Byg en by op fra bunden sammen, og udforsk de forskellige rollelege, som LEGO City indbyder til. Jeres by kan løbende udvides med mere LEGO City, og mulighederne er nærmest uendelige.

Se hele det store sortiment af LEGO City, og bestil LEGO City hjem i dag på føtex.dk!