LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess åbner op for en helt ny verden med klassisk eventyr, flotte kjoler og masser af leg. Gå på nye, spændende opdagelser med bl.a. Tornerose, Askepot, Ariel, Snehvide, Pocahontas eller Rapunzel. Du kan også vælge en af de nyere Disney figurer, der er blandt de mest populære i dag. Der er plads til masser af timer med sjov og leg med LEGO Disney Princess. Find din indre prinsesse frem! Læg desuden mærke til vores mange fine tilbud.

11 produkter
Gå på opdagelse på Arendal markedsplads med Disneys Elsa og Olaf, og hop derefter ned i robåden for at nyde en afslappet skovtur, hvor I kan spise alle de friske grøntsager.
129 kr. 179 kr.
Hjælp dit barn med at genopleve Disney-magien med Askepots karettur!
129 kr. 179 kr.
Bring 3 ikoniske Disney-prinsesser sammen med Ariel, Aurora og Tianas royale fest!
399 kr.
Tag prinsesse Jasmins lillebitte tårn med dig, så du kan lege med det overalt!
99 kr.
Udforsk en helt ny verden med Aladdin og Jasmins paladseventyr!
269 kr.
Udspil dine yndlingsscener fra Disney filmen Den Lille Havfrue på denne festbåd med pavillon og roterende dansegulv, fyrværkeriaffyrer, skjult skat og Sebastians ø!
449 kr.
Hjælp dit barn med at skabe mange timers eventyr ved Ariels slot ved havet!
229 kr.
Tag Rapunzels lillebitte tårn med dig, så du kan lege med det overalt!
99 kr.
Gør dig klar til kamp med Disneys Mulan og hendes føl Khan ved hendes familietempel med træningsdukke, der kan dreje, katapult med kampesten, teceremoni og kirsebærtræ.
129 kr.
Udforsk alle rum og hemmelige gemmesteder i Disney Princess Askepots eventyrslot med stor spisesal, prinsesseseng, roterende dansegulv samt hest og vogn.
749 kr.