LEGO Elves

Nu kan du og dit barn komme med til alfernes fantastiske rige med LEGO Elves, og I er garanteret mange timers sjov og leg. Oplev bl.a. en verden med drager, troldmænd, mystiske væsner og alfeprinsesser. Med de fantastiske konstruktionssæt fra LEGO Elves, vil fantasien og morskaben ingen ende tage. Gå på opdagelse i alfeverdenen og vær beredt på et ægte alfeeventyr. Husk at du kan hente din pakke, når du handler ind i føtex, Bilka eller Netto med vores Klik & Hent-service.

3 produkter
Beskyt vogtervinddragen mod skyggeflagermusen! Sættet indeholder en musikskole i 3 etager, luftskib med skyder, 2 minidukkefigurer samt figurer af fugl og flagermus.
349 kr.
Forsvar Elvenstar-træet i dette LEGO® Elves sæt, der indeholder et træ i 3 niveauer med rutsjebane, forvandlingsfunktion, vandfaldstårn og portal samt 3 minidukkefigurer og en figur af den onde flagermus Noctura.
749 kr.
Beskyt Elvendale i sættet Emily og Nocturas opgør, der indeholder et laboratorium med gryde og en karet med baskende vinger. 2 minidukkefigurer, ulvefigur, der kan bygges, samt 2 flagermus og en edderkop medfølger.
449 kr.