LEGO Friends

Tag med de fem bedste venner – Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie – på deres eventyr i byen Heartlake. Hav det sjovt med at bygge, udforske og lege de steder, hvor de bor, hygger sig, arbejder og holder ferie. Opfind dine egne historier om venskab sammen med dem, og hjælp dem med at passe deres søde dyrevenner, mens du lærer, hvad der gør hver af disse piger til noget særligt.

51 produkter
Mias hestestald
129 kr. 179 kr.
Tag Emmas kunstbod med til parken for at få en perfekt maledag i dette sæt med salgsdisk, kasseapparat, kattekurv til Chico, scooter og staffeli til flere kreationer!
129 kr. 179 kr.
Stephanies buggy og trailer
129 kr. 179 kr.
Lad din lille helt komme de nødstedte skildpadder til undsætning!
129 kr. 179 kr.
Hjerteæske-venskabspakke
129 kr. 179 kr.
Shopamok!
129 kr. 179 kr.
Byg og leg med 5 stykker LEGO® Friends tilbehør i naturlig størrelse – du vil føle det, som om du er skrumpet og selv er med i Heartlake!
449 kr.
Stephanies ridespringningsbane
349 kr.
Et strejf af Emmas solskin i en hjerteæske
69 kr.
Et strejf af Andreas solskin i en hjerteæske.
69 kr.
Der er ingen regler for pigerne i det seje Venskabshus med køkken, soveværelse med missionsskærm, tagterrasse med boblebad, showterrasse, brandmandsstang og meget mere!
649 kr.

LEGO Friends forlystelsespark med rutsjebane!


LEGO Friends forlystelsespark - rutsjebane 41130 inspirerer og motiverer børn til mange timers kreativ og sjov leg. LEGO æsken indeholder alt fra tælleapparat, pariserhjul, boder med billeder og mad og selvfølgelig en rutsjebane. Forælderen Chris viser i denne video alle de forskellige små funktioner.

Køb LEGO Friends forlystelsespark rutsjebane 41130 her.

LEGO Friends

Forbered dig på timevis af sjov og de skøreste lege sammen med dine nye bedste veninder: Mia, Andrea, Emma, Olivia og Stephanie fra Heartlake City. Byg din helt egen by i en verden fuld af leg med de flotte LEGO-sæt fra LEGO Friends-serien, der blandt andet også byder på flotte ure, rygsække, sengetøj, pyntepuder og meget, meget mere med det skønne LEGO Friends-tema. Her kan alting ske, og veninderne er klar til leg. Se de mange forskellige konstruktionssæt her, og find det næste sæt, der skal være omdrejningspunkt for mange gode lege i fremtiden. 

Venindehygge i verdensklasse med LEGO Friends

LEGO Friends-pigerne er ikke bare gode veninder. De er også eventyrlystne piger, der kan lide at opleve og have fart på hver eneste dag – fra pizzabagning og hvalpetræning til skisport, surfing og krydstogt. Fra tid til anden leger veninderne også popstjerner eller tager en tur på skøjtebanen. Ét er sikkert – man keder sig aldrig i selskab med pigerne fra LEGO Friends. Udlev dine egne venindedrømme igennem de eventyr, som LEGO Friends-pigerne oplever, og leg og byg alene eller sammen med dine egne veninder i timevis, indtil I er mættet af dagens venindehygge.
 
Mulighederne er utallige, og med LEGO Friends er der altid masser af underholdende stunder lige rundt om hjørnet, hvis du tør at udfordre dig selv og tænke kreativt. 

Køb LEGO Friends på tilbud online på føtex.dk

LEGO Friends er den skønneste serie af LEGO med fokus på venskaber og sjove oplevelser, og det er nemt at relatere til de ting, som pigerne i Heartlake bruger deres fritid på. De enkelte LEGO-sæt i serien kan både bruges alene eller kombineres med hinanden på kryds og tværs for endnu sjovere og mere detaljerede lege. Du kan selvfølgelig også lade LEGO Friends-veninderne hænge ud med figurer fra de øvrige LEGO-sæt her på føtex.dk. Måske pigerne møder en ægte Disney-prinsesse eller tager på tur med Batman i batmobilen? Intet er umuligt, når man er bedste veninder!
 
Du finder alle vores LEGO Friends-sæt her på siden, hvor du kan bestille dem hjem med hurtig levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus.