LEGO Friends

Tag med de fem bedste venner – Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie – på deres eventyr i byen Heartlake. Hav det sjovt med at bygge, udforske og lege de steder, hvor de bor, hygger sig, arbejder og holder ferie. Opfind dine egne historier om venskab sammen med dem, og hjælp dem med at passe deres søde dyrevenner, mens du lærer, hvad der gør hver af disse piger til noget særligt.

35 produkter
Byg og leg med 5 stykker LEGO® Friends tilbehør i naturlig størrelse – du vil føle det, som om du er skrumpet og selv er med i Heartlake!
449 kr.
Hav det sprøjtende sjovt i LEGO® Friends Heartlake feriecenter, der indeholder et hotel med 2 værelser, monorail, vandland med 2 rutsjebaner og et strandområde med vandscooter og parasailer.
899 kr.
Byg, ombyg og tilpas 2 seje gokarts i det kreative motorværksted, der har drejegulv, skydedør, kontor, værkstedsplatform, der kan løftes, og masser af tilpasningselementer.
349 kr.
Tæl ned til juleaften med LEGO® Friends julekalenderen!
249 kr.
Der er ingen regler for pigerne i det seje Venskabshus med køkken, soveværelse med missionsskærm, tagterrasse med boblebad, showterrasse, brandmandsstang og meget mere!
649 kr.
Andreas tilbehørsbutik sælger stilfulde ting, bl.a. en paryk, nederdel, håndtaske og sløjfer. Der er også et prøverum med drejefunktion, symaskine, løbehjul og 2 minidukkefigurer.
269 kr.
Hjælp Stephanie med at bringe gaver ud
179 kr.
Hjælp Andrea med at læse noderne
99 kr.
Snup en bid mad, og se en drive-in-film på Pitstop-caféen, der indeholder grill, takeaway-vindue, bilformet bord, kæmpeskærm med holder til mobiltelefon/tablet, Andreas gokart og gokart-affyrer.
269 kr.
Drøn af sted fra startlinjen for at vinde det store løb med 3 gokarts og affyrere, 3 minidukkefigurer og en racerløbsbygning med omklædningsrum, VIP-lounge til kæledyr og sejrsskammel.
549 kr.

LEGO Friends forlystelsespark med rutsjebane!


LEGO Friends forlystelsespark - rutsjebane 41130 inspirerer og motiverer børn til mange timers kreativ og sjov leg. LEGO æsken indeholder alt fra tælleapparat, pariserhjul, boder med billeder og mad og selvfølgelig en rutsjebane. Forælderen Chris viser i denne video alle de forskellige små funktioner.

Køb LEGO Friends forlystelsespark rutsjebane 41130 her.

LEGO Friends

Forbered dig på timevis af sjov og de skøreste lege sammen med dine nye bedste veninder: Mia, Andrea, Emma, Olivia og Stephanie fra Heartlake City. Byg din helt egen by i en verden fuld af leg med de flotte LEGO-sæt fra LEGO Friends-serien, der blandt andet også byder på flotte ure, rygsække, sengetøj, pyntepuder og meget, meget mere med det skønne LEGO Friends-tema. Her kan alting ske, og veninderne er klar til leg. Se de mange forskellige konstruktionssæt her, og find det næste sæt, der skal være omdrejningspunkt for mange gode lege i fremtiden. 

Venindehygge i verdensklasse med LEGO Friends

LEGO Friends-pigerne er ikke bare gode veninder. De er også eventyrlystne piger, der kan lide at opleve og have fart på hver eneste dag – fra pizzabagning og hvalpetræning til skisport, surfing og krydstogt. Fra tid til anden leger veninderne også popstjerner eller tager en tur på skøjtebanen. Ét er sikkert – man keder sig aldrig i selskab med pigerne fra LEGO Friends. Udlev dine egne venindedrømme igennem de eventyr, som LEGO Friends-pigerne oplever, og leg og byg alene eller sammen med dine egne veninder i timevis, indtil I er mættet af dagens venindehygge.
 
Mulighederne er utallige, og med LEGO Friends er der altid masser af underholdende stunder lige rundt om hjørnet, hvis du tør at udfordre dig selv og tænke kreativt. 

Køb LEGO Friends på tilbud online på føtex.dk

LEGO Friends er den skønneste serie af LEGO med fokus på venskaber og sjove oplevelser, og det er nemt at relatere til de ting, som pigerne i Heartlake bruger deres fritid på. De enkelte LEGO-sæt i serien kan både bruges alene eller kombineres med hinanden på kryds og tværs for endnu sjovere og mere detaljerede lege. Du kan selvfølgelig også lade LEGO Friends-veninderne hænge ud med figurer fra de øvrige LEGO-sæt her på føtex.dk. Måske pigerne møder en ægte Disney-prinsesse eller tager på tur med Batman i batmobilen? Intet er umuligt, når man er bedste veninder!
 
Du finder alle vores LEGO Friends-sæt her på siden, hvor du kan bestille dem hjem med hurtig levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus.