LEGO Jurassic World

Udforsk LEGO Jurassic World, og gør dig klar til actionfyldt sjov inspireret af serien af storfilm. Der er en dinosaur til alle aldre med spændende LEGO sæt, som indeholder seje fartøjer, heltemodige figurer, ikoniske bygninger, laboratorier, videnskabeligt udstyr og meget mere. Fans af Jurassic World og dinosaurer kan give fantasien frit spil, når de jager, fanger og redder sig vej gennem den fantastiske ø Isla Nubar.

11 produkter
Udspil en scene med en dinosaurflugt i dette sæt, der indeholder et laboratorium med udsigtsbro og forbundet indhegning samt 2 minifigurer og en Stygimoloch-figur.
349 kr.
Sjovt LEGO® Jurassic World dinosaurlegetøjssæt til børn, der kan udspille en triceratops-flugt!
549 kr.
Spændende Jurassic World T. rex-legetøj til børn, så de kan udspille en dinosaurrobotkamp!
799 kr.
Før an i en spændende pteranodon-jagt med Owen og jægeren i den hurtige offroader med netskyder, bedøvelsesgevær og 2 minifigurer.
229 kr.
Få Blue tilbage efter en dristig jagt i dette sæt, som indeholder en helikopter med drejelige rotorer, dinosaurbur, firhjulscrosser, 3 minifigurer og en velociraptor-figur.
449 kr.
Bevar roen, og undslip carnotaurussen og lavastenene i dette brandvarme sæt, der indeholder en lastbil med trailer, tilgroet gyrokuglestation, gyrokugle, 2 dinosaurfigurer og 3 minifigurer.
749 kr.
Red Maisie fra den hærgende indoraptor i dette spændende legesæt, der indeholder det 3-etagers gods Lockwood Estate med museum, 6 minifigurer og 2 dinosaurfigurer.
1.199 kr.
Actionfyldt Jurassic World dinosaurlegetøj til at udspille en redningsaktion!
229 kr.
Fantastisk Jurassic World dinosaurlegetøj og samlerobjekt til at udspille en episk skattejagt!
549 kr.

Rejs til Isla Nubar for at opleve spændende LEGO Jurassic World eventyr. Fang hærgende dinosaurer i øens jungler, vulkaner og forhistoriske landskaber. Drag derefter ud på dristige redningsaktioner med Owen og hans heltemodige team, og mød alle dine yndlingsdinosaurer, bl.a. velociraptorer og den mægtige T. rex. Bare husk at hold dig foran flokken, for kun de klogeste overlever i LEGO Jurassic World!