LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® sæt fører unge LEGO byggere til et urgammelt og mystisk land, hvor frygtløse ninjahelte kæmper for at besejre en hær af onde invasionsstyrker. Eventyrlystne børn vil elske at bygge de mange forskellige ninjalegetøj, bl.a. seje robotter, fartøjer, bygninger og Spinjitzu Masters spinnere, og slå sig sammen med mester Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, mens de udspiller og genoplever de episke episoder fra tv-serien NINJAGO: Masters of Spinjitzu eller mindeværdige scener fra LEGO NINJAGO FILMEN.

49 produkter
Prøv at vælte målene med ninjaspinnerlegetøjet Spinjitzu-brag – Zane!
75 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Sæt gang i en ninjaspinnerkamp mellem Kai og samuraien!
100 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Spændende LEGO® NINJAGO® sæt, der giver børn mulighed for at spille rollen som Lloyd med sin ulv!
75 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Vælt målene med ninjaspinneren Spinjitzu-brag – Lloyd!
75 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Sigt med ninjaspinneren Spinjitzu-brag – Jay, og skyd!
75 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Find din helt egen yndlingsninja!

Kender du lærermesteren Sensei Wu og alle de seks, seje ninjaer? VEd du hvad deres

Kender du de seje ninjaer og master Wu? – Ellers kan du her blive klogere på dem og finde din yndlingsninja.

 • LLOYD
  Lloyd er den grønne ninja, som har ændret sig fra at være skurk til at være en af de supergode Spinjitzu-krigere. Lloyd er søn af Lord Garmadon - den onde som ninjaerne altid kæmper imod.
 • KAI
  Kai's elementkraft er ild - det passer meget godt til ham, fordi han har et iltert temperament, masser af energi og en impulsiv personlighed. Kai er meget retfærdig og intet kan stoppe ham i kampen for alt det gode!
 • NYA
  Nya er den eneste pige-ninja, som faktisk har skjult sig bag en hemmelig identitet i lang tid, hvor hun blev kaldt Samurai X. Dengang viste ingen at hun var pige og hun har også kæmpet lidt for at blive accepteret af drengene - men nu er hun en vigtig del af ninja-teamet!
 • JAY
  Jay har lyn som sin specielle kraft og han er lynhurtig på alle måder! Selv når han taler går det superhurtigt og han kommer altid med en sjov bemærkning - det er dog ikke altid lige godt for han når at tale før han tænker.
 • ZANE
  Den hvide ninja Zane har is som sin elementkraft, men har står også for den fornuftige computerintelligens i ninja-teamet. Zane er meget hjertelig, omsorgsfuld og går ind for frihed og fred - selvom han faktisk er en ninjarobot, der slet ikke har et hjerte.
 • COLE
  Cole er stærk og har jordens kraft. Han har begge ben plantet solidt på jorden og elsker outdoor udfordringer, f.eks. at klatre. Cole er meget praktisk anlagt, så han klarer nemt enhver udfordring, som ninjaerne kommer ud for.
   

Download gratis maleark og plakater!

Mal din helt egen super-ninja og bestem hvordan han skal se ud. Kom hurtigt igang med tegnegrejet ved at udskrive forskellige maleark lige her.

Du kan også pynte dit værelse med Ninja-plakater, så du f.eks. kan kigge på dem når du vågner og gøre klar til en dag fyldt med ninja-sjov.

Er du på udkig efter endnu mere LEGO inspiration?

Så tag et kig i vores store LEGO shop på føtex.dk. Her finder du altid de nyeste og sejeste LEGO æsker og selvfølgelig altid til fornuftige priser.

 

LEGO Ninjago

Med LEGO Ninjago kan dit barn leve sig helt ind i rollen som tapper ninja, der skal redde dagen i selskab med ninjaerne Lloyd, Cole, Nya, Kai, Jay og Zane. Måske barnet allerede har en favoritfigur i Ninjago-teamet? LEGO Ninjago lægger op til dagevis af sjov, underholdning og kreative rollelege, og med de mange forskellige LEGO-sæt fra serien af LEGO Ninjago, kan legen løbende udvides og gøres endnu mere fantasifuld og detaljeret. Se alle de skønne LEGO Ninjago-sæt her på siden, hvor du også finder LEGO Ninjago-merchandise som Ninjago skoletasker, Ninjago sengetøj og Ninjago håndklæder.  

Find din indre ninja frem med LEGO Ninjago

Her er eventyr nok til alle mand, og dit barn vil kunne bruge lang tid på både at bygge og at lege med det seje LEGO Ninjago-univers – enten alene, sammen med vennerne eller sammen med jer voksne, der også hurtigt vil blive grebet af de spændende figurer og elementer fra den populære TV-serie og animationsfilm. Gør klar til kamp, og øv jer på jeres ninjafærdigheder med de forskellige LEGO-sæt fra LEGO Ninjago. Der kommer løbende nye sæt til udvalget, så I kan udvide samlingen af LEGO Ninjago derhjemme, men tro os, når vi siger, at I ikke løber tør for underholdning lige med det samme!

Køb LEGO Ninjago på tilbud online på føtex.dk

LEGO Ninjago er et af tidens helt store hits til børn, og her på føtex.dk kan du altid finde mange skønne LEGO Ninjago-sæt, der er lige til at bestille hjem, så I kan komme i gang med at bygge og lege. Ofte kan du finde LEGO Ninjago på tilbud her på siden, hvor vi, udover selve konstruktionssættene, også har forskellige Ninjago skoletasker og andet LEGO Ninjago-merchandise, som dit barn vil elske. Du finder det hele online på føtex.dk, så find dine favoritter i dag, og bestil dem hjem med bare få klik! Se også vores øvrige udvalg af LEGO her, og kombiner gerne LEGO Ninjago-sættene med andre af vores spændende LEGO-serier til børn i alle aldre. Det gør kun legen endnu bedre!