LEGO nyheder

Er du på udkig efter nyheder fra LEGO til attraktive priser, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden kan du få et overblik over vores mange nyheder fra bl.a. LEGO Star Wars, LEGO Super Heroes, LEGO City, LEGO Friends og mange, mange flere - det er altså alle de populære serier fra LEGO, som alle børn elsker og vil have. Prøv for eksempel LEGO City, hvor du har til opgave at undersøge og tage på eventyr. Slip fantasien løs med de mange forskellige LEGO sæt, og vi garanterer underholdning for børn i alle aldre.

20 produkter
Fra 7 år
129 kr. 179 kr.
Fra 7 år
129 kr. 179 kr.
Spræng dig vej ind i den flagermusbefængte zombiehule, og undgå det nedstyrtende grus. Kæmp mod en zombie og en zombieunge, og grav efter kul-, rødstens-, guld- og diamantmalm! Minifigur af Steve medfølger.
129 kr. 179 kr.
Autentiske designdetaljer og førerkabine til chaufføren
129 kr.
Gå sammen med Iron Man, Star-Lord og Gamora mod Thanos for at få fat i Infinity Gauntlet-handsken i sættet Thanos: Den ultimative kamp, der indeholder Vogternes skib, rumscooter, 3 minifigurer og en stor figur.
749 kr.
Kør om sejren med LEGO® Speed Champions Ferrari 488 GT3 "Scuderia Corsa" med autentiske designdetaljer, førerkabine til den medfølgende minifigur samt pokal.
129 kr.