LEGO Star Wars

Star Wars-universet er populært som aldrig før blandt både børn og voksne. Succesen kommer uden tvivl i kølvandet på de nye Star Wars-film, og selvom det nok er de færreste børn, der har set Star Wars, så smitter de voksnes begejstring uden tvivl af på familiens yngste. Derfor er Stars Wars-legetøj, og heriblandt LEGO Star Wars, også et kæmpe hit, og her på føtex.dk kan du finde masser af forskelligt Star Wars LEGO på tilbud til en skarp pris! Se udvalget herunder, og bestil LEGO Star Wars hjem – til børnene eller måske bare til dig selv, hvis du også er stor LEGO Star Wars-fan.

27 produkter
Flugt fra Dødsstjernen
249 kr.
Naboonesisk stjernejager Microfighter
99 kr.
Redningskapsel mod dewback™ Microfighters
199 kr.
Oprørernes A-wing-stjernejager
129 kr.
Elite-prætorianergardister Battle Pack
129 kr.
Droidekampskib
549 kr.
X-wing-stjernejager – Dødsstjerne-angreb
269 kr.
Sith Infiltrator™ Microfighter
99 kr.
TIE-jagerangreb
179 kr.
Infernogruppen Battle Pack
129 kr.
Træn til at blive Jedi-ridder på Ahch-To øens bjerg i dette sæt, der indeholder hytte med aftageligt tag, bål, der kan bygges, træningsfunktion, 2 minifigurer og en porg-figur.
249 kr.

LEGO Star Wars

Forbered dig på dit livs vildeste eventyr med Star Wars-serien fra LEGO. Gør blandt andet klar til miniaturekamp mod Imperiets Flåde, sus til undsætning med et af de fede rumfartøjer, eller gå i kamp sammen på landjorden. Du kan være lige den, du gerne vil være fra Star Wars-universet, og kæmpe side om side med din favoritfigur. Er du Luke Skywalker, en stormtrooper, Prinsesse Leia, R2-D2 eller måske selveste den onde skurk Darth Vader? Det er kun fantasien, der sætter grænser med LEGO Star Wars.

Lad kampen og det store eventyr begynde!

Køb LEGO Star Wars på tilbud på føtex.dk

LEGO Star Wars lægger op til timevis af god leg for både store og små. Det kan nemlig ikke udelukkes, at de voksne også får lyst til at lege med, når de ser de mange muligheder, som udfolder sig igennem udvalget af LEGO Star Wars. Her finder du alle rumfartøjerne, herunder First Order Star Destroyer eller den flotte Tusindårsfalk, og selvfølgelig alle figurerne, der indgår i forskellige scener med vores alle sammen stolthed – de skønne LEGO-klodser. Jo flere forskellige sæt i serien, du har, des federe scenarier kan du bygge op, og de skønne klodser sætter for alvor fantasien i gang, så du ikke kan undgå at drømme dig væk til en fjern galakse, når du leger med LEGO Star Wars. 

Kender du lidt til udvalget af LEGO Star Wars, så har du sikkert også allerede udset dig en eller flere favoritter fra sortimentet her på føtex.dk. Heldigvis kan du nemt bestille de sæt hjem, som du ønsker dig, og ofte kan du endda finde LEGO Star Wars på tilbud online, hvis du er rigtig heldig. Det er dog med at være hurtigt ude, hvis du ser et godt tilbud på LEGO Star Wars. Star Wars LEGO er nemlig særdeles populært, og det er derfor med at holde dig til og få bestilt LEGO Star Wars hjem til en rigtig god pris, når du har muligheden. Find dine favoritter i dag, og bestil dem hjem her på føtex.dk!