LEGO Super Heroes

Flyv af sted med Grønne Lygte, ræs imod Banes boremaskine eller forsvar dig mod luftangrebet fra Ultron-flyet. LEGO Super Heroes åbner op for utallige muligheder for dig og dine venner. Skru op for spændingen og vær med til at bekæmpe de onde kræfter sammen med de andre superhelte. Det bliver et hæsblæsende eventyr, du sent vil glemme. Mød bl.a. Spiderman, Batman, Lynet, Hulk, Captain America, Iron Man og alle de andre med denne seje serie fra LEGO. Lad eventyret begynde!

33 produkter
Udspil et storbysmeltende opgør mellem Molten Man og Spider-Man!
269 kr.
Actionfyldt Batman™-legesæt til at udspille en jagt på Gækkeren!
449 kr.
Byg Captain Americas motorcykel, og angrib outriderne!
229 kr.
Byg en skøn scene i Venedig ... og skab kaos med Hydro-Man!
349 kr.
Gå sammen med Iron Man, Star-Lord og Gamora mod Thanos for at få fat i Infinity Gauntlet-handsken i sættet Thanos: Den ultimative kamp, der indeholder Vogternes skib, rumscooter, 3 minifigurer og en stor figur.
749 kr.
Hjælp Captain America og Black Widow med at bekæmpe Outriderne med sættet Outrider-troppefartøjsangreb, der indeholder et troppefartøj med knopskydere, Infinity-stenelement og 4 minifigurer.
129 kr.
Gør dig klar til en galaktisk Mighty Micros duel mellem Star-Lord og Nebula med Star-Lords Milano, Nebulas nekroskib, 2 minifigurer med miniben, rumblaster og mixbåndselement.
99 kr.
Overmand outriderne med modellen War Machine-kamprobot!
299 kr.
Byg det flotte Avengers-hovedkvarter, og slå ubudne gæster tilbage!
899 kr.
Sjovt Batmobile™-legesæt til børn fra 4 år!
99 kr.
En klassisk Batmobile™-model til at udspille en gadejagt mellem Batman™ og Jokeren!
269 kr.