LEGO Super Heroes

Flyv af sted med Grønne Lygte, ræs imod Banes boremaskine eller forsvar dig mod luftangrebet fra Ultron-flyet. LEGO Super Heroes åbner op for utallige muligheder for dig og dine venner. Skru op for spændingen og vær med til at bekæmpe de onde kræfter sammen med de andre superhelte. Det bliver et hæsblæsende eventyr, du sent vil glemme. Mød bl.a. Spiderman, Batman, Lynet, Hulk, Captain America, Iron Man og alle de andre med denne seje serie fra LEGO. Lad eventyret begynde!

24 produkter
Følg med Spider-Man og Iron Man for at afværge Vultures knopskydende angreb og stoppe The Shockers varevogn med hurtigtskydende seksknopskyder og riffel, der kan bygges. Fire minifigurer medfølger.
349 kr.
Gør dig klar til en galaktisk Mighty Micros duel mellem Star-Lord og Nebula med Star-Lords Milano, Nebulas nekroskib, 2 minifigurer med miniben, rumblaster og mixbåndselement.
99 kr.
Affyr diskosskyderen mod den onde androide
229 kr.
Kast dig ud i en episk Mighty Micros kamp mellem Scarlet Spider og Sandman i dette sæt med fartøjerne spiderjet og sandlæsser, 2 minifigurer med miniben, sandhammer og spadeelement.
99 kr.
Gør klar til en broderlig Mighty Micros kamp mellem Thor og Loke i dette sæt, der indeholder 2 Mighty Micros fartøjer, 2 minifigurer med miniben, Lokes scepter og Thors hammer Mjølner.
99 kr.
Affyr Spider-Mans energiskud for at standse de maskerede røvere, der stjæler hævemaskinen. Sættet indeholder en knopskydende hævemaskineknuser, hævemaskine med pengeudskydningsfunktion, flugtmotorcykel og tre minifigurer.
229 kr.
Forhinder Parademon stjæle moderboksen
229 kr.
Kæmp med Justice League mod Steppenwolf
1.099 kr.
Kør og klatr med Batmans terrængående køretøj
449 kr.