Nerf Fortnite Sneaky Springer / SP-L

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Nerf Fortnite Sneaky Springer / SP-L

Denne Nerf Fortnite SP-L-blaster er inspireret af blasteren fra Fortnite. Blasterens udseende og farver er genskabt ud fra spillet, som er et af tidens mest populære computerspil.

Skab din egen Fortnite-action med denne Nerf Elite-blaster, der leveres med et aftageligt løb, så du kan tilpasse det på flere forskellige måder. Fastgør løbet for at få bedre sigte til lange afstande. Fjern løbet, hvis du har brug for en mere kompakt løsning, når pladsen er trang, eller når du har brug for at bevæge dig hurtigt og mobilt. Fortnite SP-L-blasteren har et indvendigt magasin med plads til 3 pile, så du kan lade den med 3 pile ad gangen. Indsæt 3 pile, lad blasteren, og tryk på aftrækkeren for at affyre.

Pakken indeholder 6 officielle Nerf-pile, der er kvalitetstestede, designet til at skyde langt og fremstillet i skumgummi med udhulede, fleksible spidser. Mærk suset fra Fortnite både indenfor og udendørs med denne pileaffyrende Nerf Elite Fortnite-blaster. Hånddreven, batterier behøves ikke. Copyright Epic Games. Hasbro og alle relaterede betegnelser er varemærker tilhørende Hasbro.

Obs:
8 år og opefter FORSIGTIG: Sigt ikke mod øjne eller ansigt. UNDGÅ SKADER: Brug kun de officielle NERF-pile. Andre pile lever muligvis ikke op til sikkerhedskravene. Forsøg ikke at ændre hverken pile eller blaster. ADVARSEL: RISIKO FOR KVÆLNING. Der kan forekomme små dele. Ikke til børn under 3 år.
Kræver 4 AA-alkalinebatterier (ikke inkluderet)


Varenummer 100473027
ID 000000000087509721-EA
Model
  • E6717EU4
Alder
  • 9-10 år
  • 10 år +
Materiale
  • Plastik
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig