MMW børneguitar med nylonstrenge

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

MMW børneguitar med nylonstrenge

Fin børneguitar i træ med nylonstrenge!

Spirende musikere kan lære deres første sange med My Music World Wooden Guitar. Strengene kan justeres ved hjælp af en skruetrækker eller blot med fingrene. Guitaren måler 51 cm og leveres i en fin æske.

·  Guitarens længde: 51 cm.

·  Udstyret med nylonstrenge.

·  Anbefales til børn over 3 år.

Simba Toys er en tysk legetøjsproducent grundlagt i 1982 af familien Sieber, og har siden 1993 været en del af Tysklands største legetøjsproducent Simba Dickie Group. Simba Toys producerer i dag forskelligt legetøj til børn mellem 0-14 år, og er særligt kendt for deres dukker, samleobjekter, udendørs legetøj og kreativt legetøj. Der fokuseres på tværs af sortimentet på at udvikle legetøj, der er sjovt, varierende og af høj kvalitet.

Kvalitetsbevidst legetøjsbrand
Simba Toys er et kvalitetsbevidst legetøjsbrand, der tager ansvaret overfor forbrugeren alvorligt. Her bliver legetøjet testet både i forhold til kvalitet og sikkerhed hos Simba selv, inden legetøjet sættes til salg. Simba Toys logo med den glade elefant forbindes derfor også den dag i dag med sjovt og underholdende legetøj af højeste kvalitet.

Varenummer 100513575
ID 000000009000283685-EA
Produkt dybde [mm] 75
Produkt højde [mm] 185
Produkt bredde [mm] 500
Alder
  • 9-10 år
  • 7-8 år
  • 5-6 år
  • 10+ år
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig