Gåbiler

Hjælp dit barn til at få en bedre balance med gåbiler og gåvogne fra føtex.dk – så styrker du dit barns motoriske udvikling. Find inspiration her på siden og glæd dit barn med en klassisk gåvogn eller en smart gåbil.

Gåbilen styrker dit barns balance

Det er med en gåbil eller en gåvogn muligt at kombinere leg og læring, idet disse køretøjer er med til at styrke barnets balance. På denne side har vi samlet en lang række udvalgte gåbiler og gåvogne, som har fundet vej til mange danske hjem gennem tiden. Nu kan du også få fingrene i en praktisk gåbil eller gåvogn.

Her på siden finder du blandt andet den klassiske BRIO gåvogn eller smarte gåbiler fra Little Tikes, hvor du finder en sød lastbil, brandbil og mariehønebil. Du kan også bestille den klassiske børnescooter, der styrker dit barns balance.

 

Tre gode grunde til at vælge en gåbil

  • Garant for mange timers underholdning
  • Styrker barnets balance og motoriske udvikling
  • Et hit blandt alle børn

En gåbil er den ultimative gave til et barn, som nyder at røre sig, og som måske halter lidt efter på den motoriske front. Med gåbilen er der nemlig rig mulighed for at arbejde med både balance og motorik. Fremgangsmåden har været brugt i adskillige år – med stor succes vel at mærke. Du kan nu også hoppe med på trenden ved at investere i en praktisk gåbil til din guldklump. Gåbilerne og gåvognene findes i mange forskellige størrelser og farver.

 

Find den perfekte gåbil eller gåvogn

Hos føtex.dk fører vi et bredt udvalg af gåbiler og gåvogne fra flere anerkendte brands. Dantoy er blot et af de kendte brands, som vi har valgt at forhandle. Der er her tale om et dansk brand, som er kendt for at producere svanemærket legetøj af højeste kvalitet. Dantoy står bl.a. bag den populære motorcykel med plastikhjul, som har været på markedet i flere årtier.

Her på siden finder du en hel verden af gåvogne og gåbiler i forskellige udgaver. Du kan for eksempel investere i en vogn, som er udformet som et fly, en racerbil eller en tiger. Mulighederne er mange.

Når du skal finde den helt rette gåbil eller gåvogn, skal du være særlig opmærksom på den maksimale belastning. Ikke alle vogne kan bruges af større børn grundet en lav belastningsevne. Vær endvidere obs på højden på vognen. Det skal jo gerne være sådan, at dit barn kan nå jorden, når han eller hun sidder i bilen.

 

Find inspiration og shop gåbiler på føtex.dk

I dag findes der mange redskaber til at styrke et barns motoriske udvikling, men der er ikke mange redskaber, som er lige så underholdende som gåbiler og gåvogne. Derfor er det sund fornuft at forkæle sit barn med en gåbil eller gåvogn.

Danner du dig et overblik over vores udvalg, kan du helt sikkert finde et køretøj, som passer til dit barn. Du kan også tage et kig på vores løbecyklerpedalbiler og el køretøjer til børn.