Trehjulede cykler

Her på siden finder du et udvalg af trehjulet køretøjer til børn, der giver mange timers underholdning. Du finder blandt andet de klassiske trehjulede cykler med lad fra Winther. Tag et kig på det flotte udvalg og bestil et sejt køretøj i dit barns yndlingsfarve.

 

Styrk dit barns motorik med en smart trehjulet cykel. På føtex.dk har vi et stort udvalg af trehjulede cykler til børn, som dit barn kan få stor glæde af. Vores trehjulede cykler giver stor bevægelsesfrihed og styrker samtidig dit barns motorik og sanser. Vores trehjulede cykler fås også i flotte farver.

Hvilken trehjulede cykel skal du vælge?

Kunne du godt tænke dig at forkæle dit barn med en trehjulet cykel? På føtex.dk har vi et stort udvalg af fine trehjulede cykler til børn, bl.a. den klassiske populære 3-hjulede fra Winther med lad. Med en trehjulet cykel kan dit barn både styrke sin motorik, mens han eller hun udvikler sine sanser og nyder bevægelsesfriheden.

Vi tilbyder robuste trehjulede cykler i god kvalitet med et smart lad, så dit barn nemt kan transportere legetøj. Vi har også trehjulede cykler med justerbare seler og skubbestang, du nemt kan montere bag på cyklen som ekstra støtte.

Uanset hvilken trehjulede cykel, du vælger til dit barn, får du en cykel med et ergonomisk design og med fokus på komfort og sikkerhed.
 

Styrk dit barns motorik med trehjulet cykel

Med en trehjulet cykel styrker du ikke blot dit barns motorik, men også barnets balance, fantasi og sanser. På føtex.dk finder du blandt andet trehjulede cykler med ergonomisk designs, der også vil passe godt som barnets første cykel. Nogle af cyklerne har blandt andet justerbare seler, der kan tilpasse dit barns størrelse. Derudover sørger selen også for, at dit barns sikkerhed er i top og uden fare for at falde ud.

Når du køber en trehjulet cykel af denne type, medfølger der også en skubbestang, som du kan montere bag på cyklen. Skubbestangen giver ekstra støtte. Du kan både bruge den til at styre og skubbe cyklen, hvis dit barn bliver træt eller vil have en pause.
 

Køb smarte gokarts på føtex.dk

Elsker dit barn at have fart over feltet? På føtex.dk tilbyder vi nemlig et bredt udvalg af smarte gokarts og pedalbiler til både små og større børn i flotte farver, stilrene designs og topkvalitet.

Vi har blandt andet gokarts med justerbare sæder, som du kan tilpasse i takt med, at dit barn vokser. På den måde kan dit barn få glæde af gokarten i mange år.