Rutsjebaner

Rutsjebaner er sjove for både store og små. Med en rutsjebane til haven er du sikret timevis af god leg! Vi har rutsjebaner i flere forskellige materialer og udformninger, der giver alletiders rutsjeture med garanti for kilden i maven.

Rutsjebaner - Stort udvalg af de bedste rutsjebaner på markedet

De fleste børn kan lide at rutsje på rutsjebane, tidligere stavet rutchebaner, og nu kan dit barn få sin helt egen rutsjebane hjem til haven. Vi har rutsjebaner i mange modeller, og de fleste kan monteres på et legetårn eller et gyngestativ, så du løbende kan udvide mulighederne for leg i haven. Sikkerheden er altid i top, og her på siden kan du finde rutsjebaner til børn i alle aldersgrupper fra blandt andre Jungle Gym. Se også vores øvrige sortiment af produkter til leg, hvor du altid finder underholdning for familiens yngste.
 

Gode grunde til at købe en rutsjebane online på føtex.dk

  • Modeller til børn i alle aldre
  • Rutsjebaner i flere forskellige materialer
  • Mulighed for tilkobling af rutsjebane til legetårn eller gyngestativ
     

Du kan se alle vores forskellige rutsjebaner her på siden, hvor du kan fordybe dig i udvalget og finde den rutsjebane, som du tænker, at dit barn vil få allermest glæde af. Mulighederne er rigtig mange for at indrette et hyggeligt legeområde i haven, så hold dig endelig ikke tilbage.
 

Valg af rutsjebane til haven

Når du skal finde den perfekte rutsjebane til haven, er det en god idé at tage udgangspunkt i dit barns alder. Rutsjebanen må ikke være for stor og skræmmende, men den skal også gerne kunne udfordre dit barn, så den bliver ved med at være spændende i en længere årrække. Heldigvis finder du rutsjebaner til alle temperamenter og aldersgrupper her på føtex.dk, hvor du nemt kan bestille dit barns nye rutsjebane hjem med bare få klik.