Rutsjebaner

Rutsjebaner er sjove for både store og små. Med en rutsjebane til haven er du sikret timevis af god leg! Vi har rutsjebaner i flere forskellige materialer og udformninger, der giver alletiders rutsjeture med garanti for kilden i maven.

Stort udvalg af de bedste rutsjebaner til haven

De fleste børn kan lide at rutsje på rutsjebane, tidligere stavet rutchebaner, og nu kan dit barn få sin helt egen rutsjebane hjem til haven. Vi har rutsjebaner i mange modeller, og de fleste kan monteres på et legetårn eller et gyngestativ, så du løbende kan udvide mulighederne for udendørs leg. Sikkerheden er altid i top, og her på siden kan du finde rutsjebaner til børn i alle aldersgrupper fra blandt andre Jungle Gym.

Gode grunde til at købe en rutchebane online på føtex.dk

  • Modeller til børn i alle aldre

  • Rutsjebaner i flere forskellige materialer

  • Mulighed for tilkobling af rutsjebane til legetårn eller gyngestativ

Du kan se alle vores forskellige rutsjebaner her på siden, hvor du kan fordybe dig i udvalget og finde den rutsjebane, som du tænker, at dit barn vil få allermest glæde af.

Mulighederne er rigtig mange for at indrette et hyggeligt legeområde i haven, så hold dig endelig ikke tilbage. Se også vores øvrige sortiment af indenfor gynger og rutsjebaner, hvor du med garanti kan finde yderligere udendørs underholdning for de yngste.

Hvilken rutsjebane skal du vælge?

Når du skal finde den perfekte rutsjebane, er det en god idé at tage udgangspunkt i dit barns alder. Rutsjebanen må ikke være for stor og skræmmende, men den skal også gerne kunne udfordre dit barn, så den bliver ved med at være spændende i en længere årrække. Heldigvis finder du rutsjebaner til alle temperamenter og aldersgrupper her på føtex.dk.

Indendørs rutsjebane eller rutsjebane til udendørs brug?

En ekstra overvejelse i forhold til købet af en ny rutsjebane er spørgsmålet, om det er til indendørs eller udendørs brug? Indendørs rutsjebaner er typisk noget mindre end de udendørs, og er derfor ofte tiltænkt de lidt mindre børn. Større børn kan dog sagtens deltage i legen alligevel, og de indendørs rutsjebaner er derfor oplagte til at skabe leg på tværs af aldersgrupper. Find dit barns nye rutsjebane på føtex.dk i dag og bestil den hjem med bare få klik.