Legepladser til institutioner

Den rette legeplads er ganske essentiel for enhver institution, da alle børn har rigtig godt af at komme ud og røre sig. Hos føtex har vi alt, en institution skal bruge, for at bygge en indbydende, sjov og udfordrende legeplads. Vi har bl.a. redskaber til balanceleg, boldleg, klatreleg, legetårne, sanseleg og bænke. Men vi har dog også komplette legepladser for at gøre det lidt nemmere. Alle vores redskaber er selvfølgelig sikkerhedsgodkendte på forhånd. Lad legen begynde!.

Legeplads af høj kvalitet

Vores legepladser er af høj kvalitet og til lave priser. Alle legeredskaberne er enten af mærket NORLEG eller HY-LAND. Begge producenter er yderst dygtigte til at levere robuste og sikre produkter til institutioner.

NORLEG

NORLEG har efterhånden mange år på bage,n inden for producering af naturlegepladser til offentlige institutioner. Mange års kendskab og viden har også gjort dem til den førende producent og det kan man godt forstå når man kigger på deres flotte og kreative produkter.

NORLEG producerer primært legeredskaber, og udfordrer børnene på deres balanceevne, motorik og deres sanser.

HY-LAND

HY-LAND er ligesom NORLEG også blandt de førende producenter inden for legetårne til institutioner. Legetårnene består af forskellige moduler, som man enten kan købe samlet eller hver for sig. HY-LAND sætter en ære i at levere produkter som børn, trygt og sikkert, kan lege på. Fordelen ved at vælge et legetårn er at det giver børnene mulighed for at få stor plads til leg, uden at optage meget plads på grunden.