Legepladser til institutioner

Den rette legeplads er ganske essentiel for enhver institution, da alle børn har rigtig godt af at lege ude. Hos føtex har vi alt, en institution skal bruge, for at bygge en indbydende, sjov og udfordrende legeplads. Vi har bl.a. redskaber til balanceleg, boldleg, klatreleg, legetårne, sanseleg og bænke.

HY-LAND Legeredskaber

HY-LAND fremstiller robuste og holdbare legeredskaber til institutioner. Glæde børnene med manger timers leg og sjov udenfor. Se alle produkterne fra HY-LAND her på siden.

Legetårne til private

Hos føtex.dk har vi også legetårne til private. Her på siden kan du se vores udvalg af legetårne og tilbehør, der passer perfekt hjem til haven. Med de forskellige tilbygningsmoduler, kan du hurtigt udbygge børnenes private legeplads.

Legeplads af høj kvalitet

Vores legepladser er af høj kvalitet og til lave priser. Alle legeredskaberne er enten af mærket HY-LAND eller Jungle Gym. Begge producenter er yderst dygtige til at levere robuste og sikre produkter til institutioner. Vi har alt fra enkelt dele til komplette legepladser. Alle vores redskaber er selvfølgelig sikkerhedsgodkendte på forhånd. Lad legen begynde!.
 

Legepladser fra HY-LAND

HY-LAND er blandt de førende producenter inden for legetårne til institutioner. Legetårnene består af forskellige moduler, som man enten kan købe samlet eller hver for sig. HY-LAND sætter en ære i at levere produkter som børn trygt og sikkert kan lege på. Fordelen ved at vælge et legetårn er, at det giver børnene mulighed for at få stor plads til leg, uden at optage meget plads på grunden.