Legetårne

Gør haven til børnenes yndlingslegeplads

Et legetårn til haven er perfekt, når ungerne trænger til at brænde lidt krudt af i weekender, ferier eller om eftermiddagen i hverdagene, når de kommer hjem fra daginstitution og skole. Legetårnet er udfordrende for både store og små, og der skal typisk bruges lidt kræfter for at nå til toppen, så man kan tage den sjove rutsjebanetur ned fra legetårnet igen.

Legetårne fås i mange forskellige modeller online her på føtex.dk, og hvis dine børn bliver vilde med at lege i deres nye legetårn, kan du løbende udvide dit legetårn med forskellige tilbygningsmoduler, der gør udendørs leg endnu sjovere og mere tiltrækkende for børnene at begive sig ud i.

Byg en legeplads, som passer til dit barn og have

Med et legetårn er der garanteret sjov og leg, og børnene kan være aktive udenfor i timevis. På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige legetårne til både private og legepladser til institutioner, så der er noget til alle aldre. Børnene vil elske at have deres egen legeplads og de populære Jungle Gym kan du aldrig tage fejl af. Tilføj noget af alt vores tilbehør til legetårne som fx en rutsjebane, brandmandsstang eller noget helt tredje, og gør dit legetårn ekstra sjovt at lege i. Legetårnene er nemme at samle og er solide og holdbare, så du ikke behøver bekymre dig om sikkerheden.

Du kan vælge et større sæt af Jungle Gym legetårne med moduler, hvis du har meget plads i haven, eller vælge at starte med et mindre legetårn uden moduler og senere tilkøbe tilbygningsmoduler hertil. På den måde kan du løbende skabe den perfekte legeplads i din have.

Når du køber dit Jungle Gym legetårn på føtex.dk modtager du desuden trælængderne som færdigsavede længder. Det betyder, at du kun skal bekymre dig om at samle legetårnet, og ikke også at save det korrekt, så det passer sammen. 

Stort udvalg af udeleg

Udover legetårne har vi også et stort udvalg af andet legetøj til udendørs leg. Blandt andet kan du finde gynger og rutsjebaner, legehuse, børnecykler, fodboldmål og hoppeborge i sortimentet, som du nemt kan bestille hjem online med hurtig levering. Så kommer ungerne i hvert fald ikke til at kede sig udenfor!