Filter til pool

Med et poolfilter holder du dit badevand rent og fri for bakterier eller snavs. På føtex.dk har vi et stort udvalg af filtre til pool. For at holde dit svømmevand rent, er det en god ide at udskifte filteret regelmæssigt efter behov. Find vores aktuelle udvalg her på siden.

Hold din pool ren med et godt pool filter

Vil du gerne være sikker på at kunne tage en dukkert i rent badevand - uanset hvilken årstid det er? Så er det vigtigt, at du bruger filter til din pool og udskifter det med jævne mellemrum.

På føtex.dk har vi et bredt udvalg pool tilbehør, herunder filtre til pool. Vi har både filtre, der passer til vores Bestway og Intex pools. Du kan også rense dit poolfilter, men hvis du vil opnå det bedste og reneste resultat, så bør du skifte filteret ofte og helst hver anden uge i poolsæsonen.

Har du en mindre havepool? Så tilbyder vi et effektivt og kompakt filtersystem med filterkugler, der giver krystalklart poolvand. Du kan ligeledes nemt rengøre og genbruge kuglerne efter endt sæson.

Køb effektivt filtersystem til pool

Det kan betale sig at investere i et smart filtersystem til din pool, hvis du har en mindre havepool. Vi tilbyder nemlig effektive og kompakte filtersystemer til din pool med op til 14.000 liter vand. Filtersystemet har en god filtreringsevne, der giver krystalklart poolvand. Filtersystemet er ligeledes nem at bruge i sæsonen. Du kan bruge systemet på alle typer af pools med mulighed for tilslutning af filtersystem.

Filterkuglerne er fremstillet af patenteret polymer filtermateriale, som er en blanding af polyester flerfase fibre med forskellige overfladestrukturer. Det gør, at kuglerne danner et effektivt filter, som tilpasser sig formen i ethvert filter og opfanger selv den mindste form for snavs.

Find pool og filter til pool på føtex.dk

Uanset om du bruger filter til pool eller et filtersystem, skal du have en pool. På føtex.dk har vi et stort udvalg af indenfor vandleg og pools, herunder pools i flere størrelser, som sætter rammerne for en god sommer i selskab med familie og venner. Har I små børn? Så tjek vores spændende udvalg af mindre badebassiner. På føtex.dk finder du noget til enhver.