Få klor til poolen

Hvis du har en pool i hjemmet, hvad enten det er i haven eller indendørs, så bør du at holde poolen ren med klor. Du bruger blandt andet klor til at holde poolen fri for bakterier. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af klor til pool.

Hvilken form for klor til pool skal du vælge?

Det er vigtigt at holde sin pool eller udespa ren og fri for bakterier, når du svømmer i den. Det gør du blandt andet ved at bruge klor, der desinficerer poolen og holder badevandet fri fra bakterier. På føtex.dk har vi et stort udvalg af klor til pool.

Blandt vores sortiment kan du finde:

  • Klor startsæt

  • Klor tabletter

  • Klor generator

Er du ny på området omkring pools, eller kan du godt lide at have det hele samlet? Så bør du overveje at få klor startsæt til din pool. Her får du alt samlet i en pakke til at holde din pool ren og indbydende.

Vil du gerne have rent badevand uden at skulle bruge kemi? Vi har i så fald klor generatorer, der omdanner salt til desinficerende klor, som du hverken kan smage eller lugte.

Rens dit poolvand med en klorgenerator

Kan du ikke lide lugten af klor eller ideen om brug af kemi? Det behøver du heller ikke. Nu kan du holde din pool ren med en smart klor generator. På føtex.dk har vi nemlig et udvalg af klor generatorer til pools, som holder dit badevand rent ved at omdanne salt til desinficerende klor, som hverken lugter eller smager af klor, og er helt fri for kemi.

Vores klor generatorer består af et system, der har en styringsenhed, som du monterer ved din pool samt en omformer, du installerer efter filtertanken på cirkulationssystemet.

Køb klor til pool og andet pool tilbehør på føtex.dk

Er du på udkig efter en pool, som både har plads til venner og familie? På føtex.dk finder du et stort udvalg af hyggelige pools til haven i flere størrelser og former, så du kan finde en pool, der passer perfekt til dig og din familie. Med helt små børn kan det for eksempel være en fordel med et lille badebassin.

Udover klor til poolen finder du på føtex.dk et bredt udvalg af meget andet pool tilbehør, så du nemt kan optimere badeforholdene og vedligeholde din pool. Se det spændende udvalg og køb i dag!