Overdæk poolen med et pool cover

Har du en pool, svømmepøl eller badebassin, kan du passe ekstra godt på det ved at investere i et pool-cover eller pool-overtræk. Med et stærkt pool-dækken sikrer du dig mod skidt og blade, så du er klar til sommeren. 

Beskyt bassin eller pool med vores pool-covers

På føtex.dk hjælper vi dig med at få den bedste sommer, hvor du kan slappe af med familien og nyde ferien og fritiden. Derfor forhandler vi en række stærke pools med dertilhørende overtræk til poolen. Dette pool-dækken sikrer vandet mod døde insekter og blade og skærmer selve poolen af. Dermed giver du dit bassin eller svømmepøl de bedste vilkår for at opnå en lang levetid. Du kan få forskellige varianter på føtex.dk, som blandt andet tæller:

  • Pool-covers
  • Pool termo-covers
  • Cover til badebassin


Modellerne varierer i størrelse og form, da mange pools har forskellige udformninger. Det betyder, at du under alle omstændigheder kan få det pool-overtræk, der passer til din pøl – uanset om den er rund eller firkantet, lang eller kort.

Pool-covers med termo

Læg mærke til, at prisen kan være noget forskellig, og det afhænger gerne af det materiale, de er fremstillet af. Pool termo-covers ligger ofte til den dyrere side, da termo-belægningen giver en endnu bedre isolering, der især er ideel, når vinterens frostgrader indtager haven.

Vil du gerne kunne yde en komplet pasning af svømmepølen, bør du også investere i en pool-støvsuger, som holder vandet rent, mens en af vores farverige baderinge giver dig en skøn afslapning, mens du driver rundt i vandet.

Find pool-covers i høj kvalitet på føtex.dk 

På føtex.dk hjælper vi med til, at du og familien kan få uforglemmelige oplevelser, som er ud over det sædvanlige. Det gælder uanset, om I holder weekenderne og ferien hjemme, eller om I skal ud at rejse.

Er der ikke lige plads til en stor lækker pool i haven, kan et skønt badebassin, hvor der er plads til at dyppe rumpen på store og små sagtens stå for nedkølingen. Skal der lidt mer voksen-feeling over det, finder du også skønne udendørs spa blandt vores sortiment. Lad dig foreføre af udvalget til dejlige vandoplevelser ude som hjemme.