Rengør poolen med en god pool støvsuger

Er du den heldige ejer af en pool, badebassin eller svømmepøl, så kan du passe ekstra godt på den ved at investere i en pool-støvsuger eller en pool-bundsuger. Se det store udvalg her på føtex.dk.

Rengør bassinet med en god pool-støvsuger

På føtex.dk vil vi gerne hjælpe dig med at få den skønneste sommer, hvor du kan slappe af med familien ved poolen og nyde ferien og solen. Denne bundsuger til pool fungerer lidt ligesom en almindelig støvsuger, men den fjerner blot urenheder i vandet.

Med en bundsuger til poolen kan du dermed være sikker på, at vandet er helt rent og fri for bakterier. Det er en stor fordel, når både store og små bader i poolen, og du kan derfor hygge dig i vandet med hele familien uden at bekymre dig om at blive syg. Der findes forskellige typer af støvsugere til poolen, som blandt andet inkluderer:

  • Manuelle bundsugere/støvsugere/bundstøvsugere til pool
  • Robot bundsugere/støvsugere/bundstøvsugere til pool


Modellerne kommer med forskellige kapaciteter, da nogle kan håndtere store pools og andre mindre. Robotten passer gerne bedst til bassiner med en flad bund, og den arbejder selv, uden at du behøver at gøre noget. Den kører på batteri, og når den kører, filtrerer den urenheder væk. Du skal bare skylle maskinen, når den er færdig med at arbejde. Så bliver det ikke meget lettere at holde pølen ren. 

Pas på dit bassin med pool-støvsuger fra føtex.dk

Vil du gerne passe godt på din pool, kan du med fordel også købe et pool-cover, der fungerer som et dækken over pølen. Det holder på varmen og sørger for, at der ikke kommer skidt og snavs ned i vandet.

Se også gerne vores samling af tilbehør til pool, som har alt det, du skal bruge for at holde poolen i den bedste tilstand. Du kan handle med det samme på føtex.dk, hvor du også får fri fragt ved køb over 1.000 kroner.