Hold badevandet i gang med en pool pumpe

En poolpumpe fungerer som et system med en elektrisk motor, der fører poolens vand fra afløbet til filtret og tilbage igen. Poolpumper hjælper derfor med at holde vandet i pools rent og fri for snavs. På føtex.dk finder du gode poolpumper til din pool derhjemme. Vi tilbyder poolpumper til forskellige størrelser pools.

Hvilken pool pumpe skal du vælge?

Ejer du din egen pool? Så ved du måske godt, hvor vigtigt det er at holde den ren for snavs og skidt. På føtex.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til pools, herunder diverse poolpumper, så du kan vedligholde din pool. Du kan både få poolpumper til pools med stort forfilter, men også nogle som er beregnet til pools med sandfilteranlæg og fritstående havebassiner.

Vi kan således have poolpumper, der passer til pools med plads op til følgende antal kubikmeter:

  • 67,5 kubikmeter

  • 80 kubikmeter

  • 87, 5 kubikmeter

  • 60 kubikmeter

  • 22 kubikmeter

Når du skal have den rette poolpumpe til din pool, er det vigtigt, du ved, hvor mange liter vand, din pool kan indeholde, så dit poolvand bliver cirkuleret og renset bedst muligt.

Køb en pumpe til pool i god kvalitet

Vi tilbyder elektriske selvsugende poolpumper, som har en fantastisk ydeevne, der kan filtrere store mængder vand.

Vores poolpumpers pumpehus, låg og diffuser er fremstillet i polypropylen, som både er modstandsdygtigt over for kemiske plejemidler i poolvand og forstærket med glasfiber. Dette sikrer samtidig poolpumpens kvalitet og holdbarhed.

Du behøver samtidig ikke være bekymret for, at der er nogen elektrisk forbindelse med vandet, da motorens dele ikke er i kontakt med vandet, således kan du sagtens bruge pumpen uden bekymring.

Med en poolpumpe fra føtex.dk vil din pool altid forblive ren og uden snavs, så du kan nyde en god svømmetur i poolen på ethvert tidspunkt.

Vedligehold din pool med en poolpumpe og klor

Med en poolpumpe bliver din pools vand filtreret og ført tilbage i poolen helt rengjort. Vil du samtidig gerne sørge for, din pools hygiejne er helt i top? Så bør du investere i klor til din pool. Klor er nemlig et plejemiddel, du bruger til at holde vandet i poolen indbydende og rent. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af klor. Du kan blandt andet få klor i form af tabletter og startsæt med det hele.

Er du generelt pjattet med vand og vandleg i sommervarmen? Så gå på opdagelse i vores spændende sortiment indenfor vandleg og pools og skab den sjoveste udendørs leg for hele familien.