Hold badevandet i gang med poolpumpe

En poolpumpe fungerer som et system med en elektrisk motor, der fører poolens vand fra afløbet til filtret og tilbage igen. Poolpumper hjælper derfor med at holde vandet i pools rent og fri for snavs. På føtex.dk finder du gode poolpumper til din pool derhjemme. Vi tilbyder poolpumper til forskellige størrelser pools.

Hvilken poolpumpe skal du vælge?

Ejer du din egen pool? Så ved du måske godt, hvor vigtigt det er at holde den ren for snavs og skidt. På føtex.dk har vi et stort udvalg af poolpumper til pools med stort forfilter. Du kan også få poolpumper, der både er beregnet til pools med sandfilteranlæg og fritstående havebassiner.

Vi kan således have poolpumper, der passer til pools med plads op til følgende antal kubikmeter:
 

  • 67,5 kubikmeter
  • 80 kubikmeter
  • 87, 5 kubikmeter
  • 60 kubikmeter
  • 22 kubikmeter
     

Når du skal have den rette poolpumpe til din pool, er det vigtigt, du ved, hvor mange liter vand, din pool kan indeholde, så dit poolvand bliver cirkuleret og renset bedst muligt.
 

Få poolpumpe i god kvalitet

Vi tilbyder elektriske selvsugende poolpumper, som har en fantastisk ydeevne, der kan filtrere store mængder vand.

Vores poolpumpers pumpehus, låg og diffuser er fremstillet i polypropylen, som både er modstandsdygtigt over for kemiske plejemidler i poolvand og forstærket med glasfiber. Dette sikrer samtidig poolpumpens kvalitet og holdbarhed.

Du behøver samtidig ikke være bekymret for, at der er nogen elektrisk forbindelse med vandet, da motorens dele ikke er i kontakt med vandet, således kan du sagtens bruge pumpen uden bekymring.

Med en poolpumpe fra føtex.dk vil din pool altid forblive ren og uden snavs, så du kan nyde en god svømmetur i poolen på ethvert tidspunkt.
 

Hold din pool ren med klor

Med en poolpumpe bliver din pools vand filtreret og ført tilbage i poolen helt rengjort. Vil du samtidig gerne sørge for, din pools hygiejne er helt i top? Så bør du investere i klor til din pool.

Klor er nemlig et plejemiddel, du bruger til at holde vandet i poolen indbydende og rent. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af klor. Du kan blandt andet få klor i form af tabletter og startsæt med det hele.

Er du generelt pjattet med vand og vandleg i sommervarmen? Så gå på opdagelse i hele vores kategori for vandleg og pools.