Få sjove badedyr til pool

Er det snart tid til den næste badeferie? Så bør du medbringe et badedyr eller to. Et badedyr kan nemlig bringe både børn og voksne i rigtig afslappet og hyggelig feriestemning. På føtex.dk har vi et stort udvalg af adskillige badedyr i form af dyr såsom flamingoer og enhjørninger.

Hvilket badedyr skal du vælge?

På føtex.dk finder du et stort udvalg af fine badedyr, som vil passe godt til poolen på din ferie. Med et badedyr kan du nemlig slappe af, flyde og nyde det gode vejr, mens du soler dig.

Vi tilbyder både oppustelige badedyr designet som dyr såsom skildpadder og hummere, flotte svaner og flamingoer og eventyrlige enhjørningebadedyr. Her finder du både badedyr til børn og voksne, så både du og dine børn kan slappe af og lade sig flyde på vandet.

Vil du have hele familien med ud at hygge i poolen? Vi har nemlig store badedyr med plads til seks personer. Her kan både store og små være med.
 

Køb sjove badedyr til børn

Hvis du er forælder til børn, der elsker vand og pools, så vil de helt sikkert også være vilde med at sidde og plaske rundt på et badedyr på ferien eller i badebassinet hjemme i haven.

På føtex.dk finder du oppustelige badedyr og bademadrasser, der er fremstillet i plastik med fine detaljer og flotte farver. Badedyrene egner sig desuden bedst til børn fra tre-års-alderen og opefter.

Vores badedyr til børn er ligeledes udstyret med to eller fire kraftige håndtag, så dine børn nemt kan holde fast og føle sig sikre, når de slapper af, leger eller flyder på badedyret. Det sikrer samtidig badedyrenes gode kvalitet.

Vi kan tilbyde badedyr til børn i disse størrelser:
 

  • 340 gange 300 centimeter
  • 233 gange 156 centimeter
  • 213 gange 137 centimeter
  • 201 gange 191 centimeter
  • 198 gange 140 centimeter
  • 191 gange 170 centimeter
  • 122 gange 99 centimeter
     

Få din egen pool i haven

Sommeren i Danmark kan være noget af det bedste, og med en pool i din egen have, behøver du ikke tage langt for at nyde en skøn ferie for dig og din familie.

På føtex.dk kan du finde et væld af fine pools i flere størrelser og former i alle prisklasser.  På den måde kan du nemt finde en pool, der passer perfekt til din have.