Få timevis af sjov med en glidebane til haven

Er dit barn en vaskeægte vandhund? Så de elske at have en sjov glidebane. På føtex.dk har vi et stort udvalg af sjove glidebaner og badebassiner med rutsjebaner med forskellige temaer, der byder på en masse sjov og hyggelige timer i selskab med familie og venner.

Hvilken glidebane med vand skal du vælge?

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af fine glidebaner i forskellige længder og bredder. Vi har blandt andet glidebaner designet som racerbane og brede glidebaner med plads til at glide omkap med venner.

Vi tilbyder også glidebaner, der er udstyret med et sjovt ringspil, som du kan udfordre dine venner i. Hvem får først sat ringen på for enden af banen?
 

Tilbring timer i haven med glidebane

Med en sjov glidebane i haven er du sikker på at få en masse gode stunder. Vi har blandt andet glidebaner med indbygget blød landing, der sikrer en behagelig og hurtig rutsjetur.

Du skal bare tilslutte en haveslange, og så er dit barn klar til at glide hurtigt ned ad vandbanen i en flyvende fart. Der følger også en reparationslap med vores badebassiner og glidebaner, hvis uheldet skulle være ude. Så kan de nemt og hurtigt blive lappet og klar på ny.
 

Spil og leg med vandglidebaner

Nu kan du tage din glidebaneoplevelse til nye højder. Vi tilbyder nemlig glidebaner med vand med et sjovt ringspil, så du både skal glide hurtigt, mens du skal påsætte ringen for enden af banen.

Glidebaner af denne type er ligeledes udstyret med indbyggede sprinklere, så du bliver gennemblødt af vand på vej ned. Inviter en ven eller veninde over, og udfordr ham eller hende til en omgang ringspil.
 

Find pools til haven på føtex.dk

Elsker dit barn at bade og lege? Så bør du overveje at få en pool til haven. Her kan du og din familie nemt kan køle af på varme sommerdage. På føtex.dk har vi et stort udvalg af pools til haven. Her kan dit barn også hoppe direkte i poolen efter de har gledet ned ad glidebanen.