Få timevis af sjov med en glidebane til haven

Er dit barn en vaskeægte vandhund? Så de elske at have en sjov glidebane. På føtex.dk har vi et stort udvalg af sjove glidebaner og badebassiner med rutsjebaner med forskellige temaer, der byder på en masse sjov og hyggelige timer i selskab med familie og venner.

Spil og leg med vand glidebaner

På føtex.dk har vi et bredt udvalg indenfor vandleg og pools, herunder sjove glidebaner i forskellige længder og bredder. Vi har blandt andet glidebaner designet som en racerbane og brede glidebaner med plads til at glide omkap med venner.

Vi tilbyder også glidebaner, der er udstyret med et sjovt ringspil, som du kan udfordre dine venner i. Denne type glidebane er udstyret med indbyggede sprinklere, så du bliver gennemblødt af vand på vej ned. Hvem får først sat ringen på for enden af banen? Inviter en ven over, og udfordr personen til en omgang ringspil. Du kan også få glidebaner med indbygget blød landing, der sikrer en behagelig og hurtig rutsjetur.

Du skal bare tilslutte en haveslange, og så er dit barn klar til at glide hurtigt ned ad vandbanen i en flyvende fart. Der følger også en reparationslap med vores badebassiner og glidebaner, hvis uheldet skulle være ude. Så kan de nemt og hurtigt blive lappet og være klar på ny.

Find pools til haven på føtex.dk

Med en sjov glidebane i haven er du sikker på at få en masse gode stunder. Er dit barn en rigtig vandhund? Så kan du overveje at udvide vandlegen med en sjov pool til haven. Her kan du og din familie nemt kan køle af på varme sommerdage. På føtex.dk har vi et stort udvalg af pools til haven. Her kan dit barn hoppe direkte i poolen efter en hurtig tur ned ad glidebanen.

Med en pool eller et badebassin er det oplagt at udforske vores spændende sortiment indenfor vandlegetøj. Så kan I enten nyde poolen fra jeres nye badedyr eller glide hen af glidebanen med jeres nye vandgevær.