Vandlegetøj til sommeren

Med vores udvalg af vandlegetøj, kan du gøre det endnu sjovere for børn at lege med vand. Stimuler fantasien og få gang i sjove vandlege med det helt rigtige vandlegetøj. På siden her finder du alt fra vandbaner og vandpistoler til sjove badedyr. 

Vandleg - Leg med vand og vandlegetøj hele sommeren

Vandlegetøjet kan både bruges ude i haven, ved poolen og tages med på sommerferie. Der er legetøj til alle aldre, så både fantasi og motorik udfordres og stimuleres, og der er garanteret mange timers sjov leg med vand.
 

Tre grunde til at vælge vandlegetøj

  • Vandlegetøj er sjovt og motiverer børnene til at komme ud i den friske luft
  • Der findes vandlegetøj til børn i alle aldre – og til voksne
  • Udvalget er stort – fra den rolige leg til action
     

 Med vandlegetøj er der garanti for frisk luft, sommerglade børn og masser af leg. Både børn og voksne kan få noget sjovt ud af at lege med vand, det handler bare om at finde det helt rigtige legetøj. Udvalget her på siden er stort, så der er noget for alle. Udvalget af vandlegetøj lægger op til alt fra action til rolig leg, og byder både på alt fra supersoakers, oppustelige badedyr og hoppeborge med integreret pool.
 

Køb det rigtige vandlegetøj

Når du køber nyt vandlegetøj, investerer du samtidig i en hyggelig sommer i selskab med familien, hvis du vælger det rigtige. Alder er her en vigtig faktor. De største vandpistoler er for de større børn – og voksne, hvor det for de mindre børn, måske mere handler om et velkendt brand, kraftige farver osv. 

Du kan også vælge at investere i en pool eller et badebassin, som med garanti vil være populært hos hele familien. Skal I på ture til stranden, er vores udvalg af sandlegetøj også værd at tage et kig på.
 

Find sjove glidebaner på føtex.dk

Er dit barn vild med vand, og kan han eller hun ikke få nok af det? Så bør dit barn prøve en af vores sjove vandglidebaner. Vi tilbyder skægge glidebaner i forskellige længder og bredder. Du kan blandt andet finde glidebaner med forskellige temaer. Gemmer der sig en barnlig sjæl inde i dig? Så kan du også sagtens glide ned ad dem, selvom du ikke er barn længere.

Køb udstyret og legetøjet i dag og bliv klar til årets sommer med masser af spændende lege med og i vand. Du får fri fragt på alle ordrer over 1.000 kr og 30 dages fuld returret.