Leg vandkamp med vandpistoler

Få timevis af sjov og leg med vandpistol. Vi har et stort udvalg af smarte vandpistoler og supersoakers, som du kan bruge i enhver vandkamp. Vi har vandpistoler, der kan skyde med vand på op til 11,5 meter. Find hele udvalget af både små og store vandpistoler her.

Køb vandpistoler, supersoakers og blasters på føtex.dk

På føtex.dk tilbyder vi et bredt udvalg af fede vandpistoler, som du og din familie kan få timevis af sjov til at gå med på en varm sommerdag i haven. Med en vandpistol kan du både lege vandkamp, mens du bliver kølet ned.

Vi har blandt andet kraftige supersoakers i god kvalitet, der kan skyde vand på op til 11,5 meter. Vi tilbyder også vandpistoler i smarte designs med power pump-teknologi, der gør dig kampklar på få sekunder.

Udlev din indre brandmand med vandpistol

Vil du gerne udleve din indre brandmand? Så har vi også smarte vandpistoler i god kvalitet, der er designet som en brandslukker. Det giver samtidig børn mulighed for at leve sig ind i legen som vaskeægte brandmand i aktion. Alt, du skal gøre, er at fylde vandpistolen med vand i toppen og trykke ned på håndtaget, når du vil skyde med vand.

Bekæmp dine fjender med et sejt vandgevær

På føtex.dk kan du finde smarte vandgeværer, der er perfekte til smugangreb i vandkampen. Disse vandgeværer er udstyret med dyser, der affyrer vandstråler i tre forskellige retninger, når du trykker på aftrækkeren.

Udover at vandpistolerne kan skyde med vand i tre forskellige retninger, kan de ligeledes skyde med vand på op til ni meters afstand. Det stiller dig i en god position til at vinde kampen.

Bliver legen lidt for vild med vandpistoler, så har vi et stort udvalg af meget andet vandlegetøj såsom vandbaner og badedyr. Med føtex.dk kan du blive klar til sommeren og skabe sjov udendørs leg for hele familien!