Cotoons stjerneuro med musik og lys

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Cotoons stjerneuro med musik og lys

Cotoons stjerneuro med lys og lyd!

Sød musikuro til familiens yngste, som både kan lyse, dreje rundt og spille 4 hyggelige melodier.

Selve stjernedelen kan tages af uroen og fungere som natlampe på værelset, hvor den kan lyse fine stjerner op i loft og på vægge, hvilket beroliger dit barn takket være det afslappende lys. Uroen kan nemt fastgøres på seng, vugge eller kravlegård.

V 4 lyde (3 vuggeviser, 1 naturlyd).

V Udstyret med en lydsensor.

V Lys projekteres på loft og vægge.

V Anbefales til børn.

 

Smoby Toys er Frankrigs største legetøjsproducent, og har rødder helt tilbage til 1924. Smoby Toys er blandt de ledende producenter af legetøj til børn fra 0-6 år, men ogs?? af udendørs legetøj, ropil og legetøj med hjul. Her går man op i, at legetøjet er sikkert, underholdende og ergonomisk korrekt. Smoby Toys er i dag en del af Tysklands største legetøjsproducent Simba Dickie Group.

Opdag verden med Smoby Toys
Hos Smoby Toys er filosofien bag legetøjet ikke til at tage fejl af - her går det ud på at udvikle og producere innovativt og underholdende legetøj, der åbner barnets øjne for verden gennem læring og følelser. Legetøjet udvikles af franske designere, der har fokus på ergonomi, udvikling og underholdning, og som gennem design og farvevalg udvikler barnets fantasi.

Legetøj med omtanke
Legetøjet appellerer imidlertid ikke blot til legelystne børn, men også til miljøbevidste forbrugere. Smoby Toys anvender udelukkende genbrugsmateriale for at begrænse brugen af ressourcer, og arbejder samtidig ud fra en bæredygtig politik, der har sikret legetøjsproducenten en ISO 50001-certificering. Smoby Toys er således anerkendt for at producere innovativt og fantasifuldt legetøj med omtanke for miljøet.

Varenummer 100499632
ID 000000009000280048-EA
Produkt dybde [mm] 70
Produkt højde [mm] 350
Produkt bredde [mm] 305
Alder
  • 1-2 år
  • 0-6 mdr
  • 6-11 mdr
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig