Sandfiltersytem ClearWater Compact

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Sandfiltersytem ClearWater Compact

ClearWater Compact sandfilteret har en række helt unikke tekniske funktioner, som kun fåes med dette sandfilter. Sandfilteret giver blandt andet mulighed for at montere et integreret UV-lys i sandfilterets låg, hvorved alger og sporer kan elimineres fra vandet uden brug af kemikaler.
Filterlåget er ligeledes forberedt til montering af en integreret vandvarmer så poolvandet kan holdes tempereret efter behov. UV-lys og poolvarmer er ekstratilbehør og medfølger ikke.

ClearWater Compact pumpen leveres forberedt til direkte brug med alle standard poolslanger Ø32/38 mm. Det er smart for så er der ikke brug for montering af ekstra overgangsstykker på slangen og sandfilteret kan let monteres direkte til alle pools og bassiner med almindeligt pumpeudtag.

Ved tilkøb af en særlig damindsats kan sandfilteret benyttes til renholdelse af havedamme med fisk. Denne særlige filterindsats indeholder 75 biokugler, der gør det muligt at rense vandet, som fiskene lever i, hvilket minimerer risikoen for at vandet i havedammen bliver så grumset, at det ikke er muligt at se de dyr, der lever i dammen.
Damindsatsen med biokugler er ekstraudstyr og medfølger således ikke ved køb af sandfilteret.

Specifikationer:
  • Leveres med mange funktioner, bl.a. 7-vejs topventil, manometer og filterplatform for både filter og pumpe
  • Sandfilteret passer til brug med swimming pools, der rummer op til ca. 20.000 liter
  • HP 0,25 Hk
  • Passer slange 32/38
  • Pumpen har et praktisk forfilter og rensekapaciteten er 4000 liter/t ved et normalt drifttryk på 0,4 bar

Varenummer 100059219
ID 000000061970501044-EA
Model
  • ClearWater
Alder
  • 10 år +
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig