Sådan kan du bruge Eichhorn Sport barnevogn

Når du skal købe en barnevogn for første gang, kan det være svært at finde den helt rigtige. Hos føtex.dk har vi derfor lavet denne guide, der viser, hvilke funktioner en Eichhorn Sport barnevogn har, og hvorfor den vil være et godt valg til dig.

 

Derfor skal du vælge Eichhorn Sport barnevogn

Siden 1920 har tyske Eichhorn leveret babyprodukter i høj kvalitet til gode priser. Både sikkerhed og design er i højsædet, så dit barn er bedst muligt beskyttet. Det er også derfor, at alle deres barnevogne lever op til de europæiske ECE & EN-standarder. Eichhorn barnevogne bliver testet i Danmark af ForbrugerLaboratoriet.

Med fokus på sikkerhed og tests kan du således regne med en solid barnevogn, der ikke skader dit barn. Her er der ikke gået på kompromis med kvalitet, og så kan du selv designe den på flere forskellige måder. På den måde kan du selv præge designet og gøre Eichhorn Sport barnevogn til din egen.

Hjulene er store, hvilket giver dig en stabil og god kørekomfort. Har du en pusletaske med, kan du hænge den på styret. Så har du altid dine sager lige ved hånden frem for at rode nede ved under vognen. Styret kan du i øvrigt justere, så den passer i højden til den person, der skubber barnevognen.

Med Eichhorn Sport barnevogn får du altså masser af tilbehør:

  • Ventilation i barnevognskassen og integreret solsejl
  • Låsefunktioner i kalechen og lommer på siderne
  • Justerbart styrt til at ændre på højden
  • Aftageligt betræk som du kan tage af og vaske


Og naturligvis både komfort, sikkerhed og kvalitet. Hvis du gerne vil vide mere om barnevognen, kan du læse de forbrugertest, der er lavet og se ForbrugerLaboratoriets video omkring barnevognen.

Det her bør du overveje, når du køber en barnevogn

Du bør altid gå efter en barnevogn, der passer bedst til dit og barnets behov. Spørgsmålet er, hvad de behov dækker over. Skal den være lille, så du kan bruge den i byen? Skal der være masser af udstyr? Eller skal du kunne tage stofdele af barnevognen og vaske dem?

  • Liggemål: I Danmark sover mange af vores børn middagslur udenfor både sommer og vinter. For at barnet kan ligge i vognen så længe som muligt, bør liggemålet være mellem 92-98 cm. Så vokser dit barn ikke for hurtigt ud af barnevognen.
  • Tilbehør: Til en traditionel barnevogn køber de fleste familier en lift med. Ligeledes er en pusletaske en god idé, som du ofte kan lægge på styret. Af andet brugbart tilbehør kan vi nævne madras, regnslag, barnevognspude og solskærm.
  • By eller i det fri: Bor du i en by, kan det være praktisk med svingbare forhjul, så du let kan køre med vognen på smalle fortov. Er du ofte på tur i det fri, kan en traditionel barnevogn være sagen, da den er mere stabil. Endelig er en kombivogn både mindre og lettere at have med, hvilket er rart, hvis du for eksempel bor i lejlighed og skal op ad trapper.

 

Giv dit barn en god start på livet

Er du kommet i tanke om, at du mangler en masse babyudstyr? Det kan være super praktisk og en rar fornemmelse, når du ved, at du altid lige har det udstyr i nærheden, når der er behov for det. 

Særligt småfolk i alle aldre kan have trang og behov for mange ting. Derfor kan du også finde både sutteklude, børnetæpper, uroer og meget andet hos føtex.dk. Tag et kig i vores udvalg.