Hvad er der i pakken?

2 stk. Salling FRI prøvepakke med bleer, 1 stk. Salling FRI vådservietter, 1 stk. Salling FRI bleposer, 4 stk. Salling FRI prøvepakker med plejeprodukter, 1 stk. VRS body i økologisk bomuld, 1 stk. ske, 1 stk. sut og sutteflaske fra MAM samt hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening.

Det vil dog potentielt kunne variere hvilke produkter, der er i babypakken. Der tages forbehold for eventuel ventetid på udlevering af babypakken.

Vil du være medlem af føtex for de små?

1. Opret en bruger i føtex Plus appen og tilmeld dig føtex for de små i appen.
2. Herefter vil du modtage alle føtex for de små nyhedsbreve.
3. Efter du har modtaget velkomstmailen, vil du kunne se babystartpakken som et personligt tilbud, inde i føtex Plus appen.
4. Du vil i føtex Plus appen få Plus tilbud, personlige tilbud og mange andre fordele, når du handler i føtex.

Hvad er føtex Plus?

føtex Plus er et fordelsprogram med tyk streg under fordel. Med føtex Plus appen ved hånden får du personlige tilbud på dine yndlingsprodukter, tilfriskhedsgaranti på mad – og drikkevarer og et væld af smarte services, der gør det både nemmere, hurtigere og billigere for dig at handle i føtex.

Alt til en god start på livet

Graviditeten kommer med forventningens glæde, men der er også mange vigtige forberedelser, der skal foretages, når I venter det første barn. Foruden den mentale forberedelse er der også et væld af ting, der skal investeres i, inden den lille ny ankommer. Størstedelen af produkterne i vores babystartpakke er vores egne mærker – og de er kvalitetssikrede. Det gælder både Salling FRI og VRS. Salling FRI produkterne er gode for både dig, din baby og for omverdenen. Babyprodukterne er fri for parfume, og på emballagen findes al den information, du har brug for. I føtex’ helt egen tøjserie fra VRS-mini finder du et stort udvalg af babytøj i økologisk bomuld.

Udvalgte artikler (Gravid)
Sådan vælger du tøj til din nyfødte
Baby-tjekliste: Her er alt, hvad I skal bruge
Pakkeliste til din fødsel: Det skal du huske