Selskabsspil for voksne

Vi bliver sjældent for gamle til at spille nye og sjove spil! Derfor skal vi naturligvis også sørge for, at vi har de helt rigtige spil hjemme, når en aften med familie eller venner venter forude. På den måde får I en aften, hvor selskabet er i fokus.

I denne guide vil vi fokusere på selskabsspil til de voksne, der ønsker en festlig stemning omkring middagsbordet. Psst!.. Børnene kan altså ikke altid lige være med her.

Bliv klogere på de mange voksen-versioner af selskabsspil nedenfor, og glæd jeg til en eftermiddag eller aften i det bedste selskab, der findes - nemlig hinandens.

Ideer til sjove selskabsspil for +18 år

Selskabsspil for voksne henvender sig til et ældre publikum – oftest fra 18 år og opefter. Typisk er spillene lidt uartige, sjofle eller lumre, med det formål at skabe en stemning, der både kan være underholdende og konkurrencefyldt. Selskabsspil er dog en bred genre, så derfor hører nogle strategispil, kortspil og brætspil også indunder her.

Helt generelt er selskabsspil gode til at bryde isen på en aften, hvor snakken lige skal i gang, men de kan også sagtens tages i anvendelse som hel-aftensunderholdning. Det handler blot om at finde de helt rigtige spil.

Hvis du har i tankerne at finde et sjovt selskabsspil til spilleaftenen, så er der flere gode bud. Du kan b.la. overveje følgende 10 spil:

 1. Hint
 2. Politisk ukorrekt
 3. Det dårlige selskab
 4. Samtalekort
 5. Helt blank
 6. Tankestreger
 7. Hvem er hvem?
 8. Cards Against Humanity
 9. Jeg har aldrig
 10. Hvem i dette rum.

   

Få blandt andet indblik i vennernes vilde og pinlige hemmeligheder, og udfordr de kreative og krøllede hjerner med ovenstående spil.

føtex selskabsspil

Find dit næste selskabsspil på føtex.dk

Selskabsspil er oplagte i sociale sammenhænge, så overvejer du at invitere vennerne over på en aften med rødvin og snacks, så hav et selskabsspil klar. På den måde undgår I, at mobilerne kommer i fokus, og at I i stedet får grint og hygget jer sammen.

På føtex.dk og i vores butikker har vi massere af voksne selskabsspil at vælge imellem, både fra de kendte klassikere til de helt nye spil på markedet. Derfor kan du nemt finde og bestille et spil, der rammer ind i jeres voksne målgruppe. Hav det sjovt med et nyt spil, og lær dine venner endnu bedre at kende!