Bestil de fleste af dine julegaver helt frem til den 19/12 med levering inden jul. Se den præcise leveringstid på de enkelte produkter.

Cosmo sækkestol - oliven

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Cosmo sækkestol - oliven

Flyd ud i denne store sækkestol i en kraftig kvalitet, som passer til både børn og voksne. Sækkestolen kan bruges på børneværelset, stuen, spillerummet, legerummet eller, hvor du ellers gerne vil slappe af. Den er fremstillet af 100% polyester og har en indvendig non-woven beklædning, som gør sækkestolen yderst behagelig at sidde i. Stolen er overfladebehandlet og dermed smuds- og vandafvisende. Tørres af med en fugtig klud. Stolen er forsynet med 2 stk. lynlåse, som sikrer perlernes forbliven i stolen og giver mulighed for at efterfylde stolen med perler, hvilket vil forlænge stolens holdbarhed. Fyldet består af dansk fremstillede EPS kvalitetsperler. Perlernes ensartede kvalitet gør, at stolen bliver yderst fleksibel og former sig perfekt om kroppen. Stolen indeholder ikke bromerede flammehæmmere.
Varenummer 100280074
ID 000000000052045001-EA
Volumen
  • 265 liter
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig