Find den rigtige dynestørrelse

Når du skal have en ny dyne, kræver det også den helt rigtige, så du kan få en god nats søvn. Det er vigtigt, at din dyne hverken er for lang eller for kort til dig. Det bidrager til en god oplevelse, når du skal sove. Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af dyner i forskellige størrelser. Vi har samlet et overblik og guide, så du nemt kan finde den korrekte dyne til dig og din familie.

 

Vælg den korrekte dynestørrelse

Hvis du er på udkig efter en ny dyne, men er i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, har vi en god tommelfingerreglen. Du skal vælge en dyne, som der er cirka 20 cm længere end din højde. Det betyder, at hvis du er over 180 cm, vil det ideelt at vælge en dyne med ekstra længde. Er du derimod under 180 cm, anbefales en voksen dynestørrelse på 200 cm. 

Denne regel gælder også som udgangspunkt for vores udvalg af baby- og juniordyner, så dit barn får den ideelle dyne.

Få overblik over de forskellige dynestørrelser 

Hos føtex.dk finder du dyner og puder til hele familien og i forskellige størrelser. Du finder vores dyner i følgende størrelser:

  • Babydyne: 70 x 100 cm 
  • Juniordyne: 100 x 140 cm 
  • Voksen dyne: 135 x 200 cm
  • Voksen ekstra længde: 135 x 220 cm 
  • Dobbeltdyne ekstra længde: 200 x 220 cm 

Inde på vores hjemmeside kan du også finde gode råd til at vælge den rigtige type dyne samt lære mere omkring din dyne. Mangler du lagen og sengetøj, finder du også det hos føtex.dk.