Hovedpuder

Her på siden finder du bløde hovedpuder i super kvalitet. Hvad enten du er til puder med naturfyld, fiberfyld, memoryskum eller 3-kammer puder, så finder du det her på siden. Gå på jagt efter puden, der kommer til at give dig en bedre nattesøvn herunder. 

31 produkter
60 x 63 cm - høj pude
99 kr.
60 x 63 cm - lav pude
99 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
99 kr.
Vælg pudens højde efter sovestilling
249 kr.
Fås i 1 farver og 3 varianter
50 x 70 cm - mellem højde
249 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
139 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
199 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
149 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
149 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
149 kr.
60 x 63 cm - mellem højde
99 kr.
40 x 45 cm
229 kr.

Gode råd før køb af hovedpude


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe ny hovedpude? Det giver vores pudeekspert Kristian svaret på i denne videoguide, hvor han fortæller hvilken hovedpude du bør vælge i forhold til din sovestilling.

Blød hovedpude i super kvalitet - se det store udvalg på føtex.dk

På føtex.dk finder du puder med forskellige typer af fyld, der alle har forskellige egenskaber. Bliv klogere herunder.

Puder med naturfyld

Puder med naturfyld består af de reneste og mest naturlige materialer på markedet, og du får tilmed en rigtig god, blød hovedpude, når du vælger en pude med naturfyld. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af puder med naturfyld fra anerkendte mærker som DANICA, Diamant, Nordisk Fjer og Royal Arctic, så du altid har mulighed for at købe en virkelig god pude med naturfyld online på føtex.dk. Bestil i dag og få din nye hovedpude leveret inden for få dage til din hjemmeadresse eller til en butik nær dig. Glæd dig til at tage din nye pude med naturfyld i brug – der findes ikke bedre puder på markedet.

Puder med fiberfyld

Mangler du en god og allergivenlig pude med fiberfyld? Så er det heldigt, at vi har samlet et stort udvalg af puder med fiberfyld her på siden, så du kan få fingre i en komfortabel pude, der tilmed kan holde til rigtig meget. Fiberfyld kan nemlig tåle vask på høje temperaturer, uden at din pude mister sin form og sine gode egenskaber. En pude med fiberfyld er derfor et godt valg, hvis du ofte har behov for at vaske din pude, eller i det hele taget har brug for en pude, der kan holde til lige det ekstra i forhold til andre puder.

Puder med memoryskum

Memoryskum former sig efter din krop, og du kan derfor ikke undgå, at dit hoved ligger behageligt på en pude med memoryskum som fyld. Her på siden har vi samlet alle vores puder med memoryskum, så du frit kan vælge mellem en række skønne modeller fra blandt andet Nordisk Fjer, der er kendt for at producere nogle af de bedste puder med memoryskum herhjemme. Find din favorit her på føtex.dk og bestil den hjem. Så leverer vi din pude inden for få dage – enten til din hjemmeadresse eller til en butik nær dig.

3-kammer puder

En 3-kammerpude er, som navnet antyder, en hovedpude med tre kamre, hvor hvert kammer, afhængigt af hvilken pude du vælger, har forskelligt fyld af eksempelvis andefjer, gåsefjer, andedun eller mikrofiber. Den unikke sammensætning i hver pude er med til at give individuel støtte, og én 3-kammerpude passer derfor til nogle personer, imens en anden 3-kammerpude passer bedre til andre. Se vores videoguides og find den 3-kammerpude, du drømmer om, her på føtex.dk – så er du sikret høj komfort hele natten igennem. Du kan tilmed vælge imellem både høje og lave 3-kammerpuder, så du kan få en pude, der passer godt til din sovestilling.